Nieuws - v. v. Alkmaarsche Boys

Nieuws

Nieuws

"Kratje Trap" van NH Sport met Boys 3 staat online!

Gisteren, 29 november 15:15  Met een dikke knipoog doen elke week Noord-Hollandse teams mee aan Kratje Trap. Toch is in deze lollige rubriek het competitieve element nooit ver weg. Dat geldt ook voor de voetballers van Alkmaarsche Boys 3. Een rechtspoot op rechts, een linkspoot op links en veel ervaring in het midden. Het trio heeft zich goed voorbereid en dat werpt z'n vruchten af. "Schitterend."meer »

19x gelezen

Popquiz Alkmaarsche Boys met veel prijzen en veel deelnemers

28 november 16:15  Vrijdag 1 december is het zover en staat de popquiz van Alkmaarsche Boys voor de elfde keer op het programma. Het aantal teams loopt snel op, maar er is nog steeds plaats. Meedoen is ook niet eens echt nodig.meer »

90x gelezen

Alkmaarsche Boys schiet met scherp tegen De Koog (8-0)

27 november 10:00  ALKMAAR - Alkmaarsche Boys heeft flink uitgehaald in de thuiswedstrijd tegen De Koog. De eilandbewoners kwamen er op Sportpark Overdie geen moment aan te pas en kregen liefst acht doelpunten om de oren: 8-0. meer »

57x gelezen

Groundhopper Wilco Polinder van "Nederlandse Velden" bij Alkmaarsche Boys

26 november 9:15  Groundhopper Wilco Polinder uit Harderwijk bezoekt alle amateurclubs in Nederland en brengt dagelijks verslag uit op de pagina Nederlandse Velden. Onze trots was nr. 1032 in de rij van Wilco!meer »

52x gelezen

Klaverjastoernooi Alkmaarsche Boys

25 november 15:30  Op 23 december wordt er weer een klaverjastoernooi georganiseerd, opgeven kan bij Piet van den Berg

58x gelezen

Tip voor de komende feestdagen !

24 november 9:45  Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan Alkmaarsche Boys, zonder dat het jou een cent extra kost!

30x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!