Nieuws - v. v. Alkmaarsche Boys

Nieuws

Nieuws

Alkmaarsche Boys wint in Schermerhorn

26 maart 20:30  SCHERMERHORN - Alkmaarsche Boys heeft de uitwedstrijd bij Sporting S met 0-3 gewonnen door treffers van Pablo Sandes de Oliveira, Sercan Yilmaz en Jordy Piek.meer »

105x gelezen

Nieuws van de sponsorcommissie

24 maart 13:00  maart 2023meer »

65x gelezen

Alkmaarsche Boys kan zich richten op competitie na zinderende en regenachtige bekerthriller

24 maart 10:00  ALKMAAR - Alkmaarsche Boys heeft met opgeheven hoofd het bekertoernooi verlaten. Op een regenachtig Sportpark Overdie ging de nummer twee van de 4e klasse B in de achtste finale met nipt verschil onderuit tegen de glansrijke koploper van de 1e klasse B, VV Scherpenzeel (3-4).meer »

197x gelezen

Alkmaarsche Boys loopt in op koploper na winst op ALC

19 maart 17:45  ALKMAAR - Alkmaarsche Boys is koploper DWB tot op twee punten genaderd. De ploeg van trainer Arjan Huisman won zelf met 3-2 en hoorde na afloop dat DWB met 0-0 gelijk had gespeeld bij RKVV Zwaagdijk.meer »

105x gelezen

Voetbalquiz 24 maart - BOMVOL - lijst deelnemers

14 maart 17:30  De laatste editie van de voetbalquiz was al weer van februari 2019 met toen als winnaars André Liefaard en Koen Bleeker. Na een paar jaar helaas een verplichte stop, staat voor vrijdag over een week staat de nieuwe quiz op de planning. Een lijst van 55 koppels met hier en daar een trio en daarmee is de kantine meer dan goed gevuld. De organisatie doet zijn best om iedereen een mooi plekje te geven. Wat ook leuk is dat er meerdere deelnemers zijn van verschillende regionale clubs met een linkje met de Boys of de organisatie. In vier jaar is een hoop gebeurd, maar niet elke vraag is gewijzigd. Iets met een club in Brabant en voorkant shirt. Hieronder de lijst met deelnemers, mocht het genoemde koppel misschien niet helemaal kloppen, dat kan aangepast worden op de avond zelf. Wij hebben er zin in. Ook voor toeschouwers maken wij een apart plekje vrij aan de bar. Aanvang is 20:00 uur, vanaf 19:30 zijn jullie welkom in de kantine. Sponsors deze avond: - Strak in Pakken - Sporthuis Johan Jansen - Stadsstrand De Kade - Potje Padel - Kapsalon Fixx - Nico Hoedjes Lijmwerken Tot de 24ste, gezellig.

366x gelezen

Vloer & Zo verlengt het sponsorcontract met 3 jaar !

14 maart 13:00  Naast de pvc, tapijt, laminaat en niet te vergeten de gietvloeren heeft Vloer & Zo ook gordijnen, raamdecoratie, horren, behang en verf in het assortiment.meer »

62x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!