Nieuws - v. v. Alkmaarsche Boys

Nieuws

Nieuws

LET OP: Gratis parkeren aan banden gelegd

13 april 10:30  De gemeente heeft klachten gekregen over langdurig parkeren op het parkeerterrein bij sportcomplex de Oosterhout. Voor sportende mensen en haal- en brengverkeer voor de Stuiterbol is het lastig omdat forenzen en dagjesmensen de hele dag hun auto/camper parkeren. Een jaar geleden kwam er daarom een verzoek vanuit Alkmaar Sport om hier een oplossing voor te bedenken. Op 15 december is dit verzoek bij de gemeenteraad neergelegd en is er besloten om op het eerste gedeelte van dit parkeerterrein (circa 40 parkeerplaatsen) betaald parkeren in te voeren. De tarieven komen overeen met de tarieven op de Willem Alexanderlaan. Het achterste gedeelte met circa 100 parkeerplaatsen blijft vrij parkeren. De maatregel gaat in per 1 mei 2023 en na ongeveer 6 maanden wordt de maatregel geëvalueerd in samenwerking met verschillende sportverenigingen. In het linkergedeelte op de foto (oranje omlijning) geldt er betaald parkeren op maandag tot en met zaterdag van 09.00 – 20.00 uur. En op zondag van 12.00 – 17.00 uur. De eerste 2 uur is het parkeren gratis, daarna betaalt u €1,50 per uur. Let op, u registreert altijd uw kenteken bij de automaat. In het rechtergedeelte op de foto (blauwe omlijning) is het vrij parkeren en hoeft u niet te betalen.

598x gelezen

Alkmaarsche Boys klopt Dirkshorn en treft nu De Rijp in nacompetitie

Gisteren, 4 juni 20:15  ALKMAAR - Alkmaarsche Boys heeft zich zondagmiddag geplaatst voor de tweede ronde van de nacompetitie en houdt daarmee de hoop op promotie naar de derde klasse in leven. De ploeg van trainer Arjan Huisman won op eigen veld met 3-1 van Dirkshorn.meer »

21x gelezen

Alkmaarsche Boys versterkt zich met Kevin Floor

30 mei 22:30  Alkmaarsche Boys heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Kevin Floor. De 24-jarige middenvelder komt over van stadsgenoot Alcmaria Victrix.meer »

400x gelezen

Nacompetitie Alkmaarsche Boys - Dirkshorn

30 mei 19:30  Zondag 4 juni as speelt ons 1ste voor de nacompetitie thuis tegen Dirkshorn. De winnaar van deze wedstrijd speelt op 11 juni tegen De Rijp. Direct na afloop is er in de kantine muziek. Komt u allen onze mannen aanmoedigen? Tot zondag.

85x gelezen

Dartsteam Alkmaarsche Boys promoveert naar derde divisie

26 mei 5:30  Hulde aan het dartsteam van Alkmaarsche Boys dat donderdagavond wist te promoveren naar de 3e Divisie.meer »

62x gelezen

Klusdag 2023

23 mei 13:00  meimeer »

50x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!