Nieuws

Voorbereiding Alkmaarsche Boys 1

9 augustus 14:15  Onder leiding van trainer Arjan Huisman is de voorbereiding van het seizoen gestart met een Footgolf toernooi dat werd gewonnen door de man met de beste trap (Kevin Koeleman dus), zie hieronder het programma voor de rest van de voorbereiding meer »

76x gelezen

Nieuws van de sponsorcommissie

29 juli 13:15  juli 2022meer »

78x gelezen

FC Volendam verliest in Alkmaar nipt van AEK Athene

23 juli 7:45  ALKMAAR - FC Volendam is voor het eerst in de voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen een nederlaag opgelopen. Op de prachtige grasmat van Alkmaarsche Boys, waar de equipe van trainer Wim Jonk eerder KRC Genk wist te verslaan, bleek de Griekse topclub AEK Athene met 2-1 te sterk.meer »

65x gelezen

Fiets gewonnen door Raymond Brandsma

22 juli 7:15  Tijden het feest van het 90-jarig bestaan was er de mogelijkheid om een fiets te winnen. Deze fiets (beschikbaar gesteld door Theo Schilder) zou worden verloot tussen de mensen die de bal in een fietsmand zou schieten, complicerende factor was dat de fiets op 4 meter hoogte een hoogwerker (beschikbaar gesteld door Prolift) stond. Uiteindelijk wisten slechts 2 mensen de bal in de mand te schieten, namelijk Raymond Brandsma en Vinnie van den Berg. Na een spannende verloting is, tegen alle verwachtingen in, de fiets gewonnen door voormalig Boys 1 speler Raymond Brandsma die hier speciaal voor vanuit het verre Stompetoren naar de kantine was gereisd. Raymond, gefeliciteerd en veel fietsplezier

68x gelezen

Afscheidswedstrijd Hugo van der Sluis en Jimi Kooge

15 juli 7:30  Na jarenlange trouwe dienst in Boys 1 hebben Hugo van der Sluis en Jimi Kooge besloten om hun carrière in een lager team voort te zetten. Op 20 augustus om 14:00 uur zal er een afscheidswedstrijd gespeeld gaan worden tussen 2 selecties van voetbalvrienden van de beide heren. Na afloop uiteraard een gezellige 3e helft met een hapje en een drankje.

167x gelezen

Foto's feest 90 jarig bestaan deel 2

12 juli 9:45  Nog wat sfeerfoto's van de reünie en het feest.meer »

197x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!