Nieuws

Oliebollenactie 2021 Alkmaarsche Boys!

Vandaag, 9 december 14:00  De sponsorcommissie van Alkmaarsche Boys wil het jaar weer goed uitgaan met een “spetterende” oliebollenactie. Op 24, 30 en 31 december worden er weer oliebollen gebakken en verkocht bij de Sligro en kunnen oliebollen worden afgehaald in de kantine of worden bezorgd. De opbrengst komt ten goede van het amateurvoetbal bij onze club. Op 30 december is tevens de kantine geopend tussen 10.00 en 16.45 uur en wordt er door de Walking Voetbal getraind (10.00 uur) om daarna een welverdiende oliebol met een drankje te nuttigen. De RIVM-regels zullen gerespecteerd en gecontroleerd worden en we hopen ook dat eenieder hieraan meewerkt en dat we ondanks de maatregelen toch gezamenlijk een gezellig middag mogen beleven. Hoe werkt het? Maak een keuze in onderstaande lijst met de hoeveelheid en of u de bestelling komt halen of dat deze bezorgd moet worden op 30 december. Geef u bestelling voor 23 december door via email: sponsorcommissie@alkmaarscheboys.nl of via de Whatsapp 06-54617594 (Eric Pattenier) Gratis bezorging binnen Alkmaar vanaf 15€

5x gelezen

Alkmaarsche Boys op zoek naar nieuwe hoofdtrainer voor seizoen 2022/2023

7 december 12:45  Alkmaarsche Boys en trainer Bas IJsselstijn gaan na 2 jaar te hebben samengewerkt na dit seizoen uit elkaar. Bas kiest voorlopig na dit seizoen voor rust op de zondag, naast zijn drukke werkzaamheden bij de jeugdtak van BVV '31. Alkmaarsche Boys gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, bij interesse of vragen kan er contact opgenomen worden met Dennis Karté (06-10625826).

60x gelezen

Vomar: Club is Koning spaaractie

30 november 12:45  Steun onze club en spek eenvoudig en kosteloos de clubkas door boodschappen te doen bij Vomar!meer »

28x gelezen

Alkmaarsche Boys in enerverende derby langs Alcmaria Victrix

28 november 19:15  ALKMAAR - Alkmaarsche Boys heeft een enerverende derby bij Alcmaria Victrix met 3-4 weten te winnen. Het werd een wedstrijd met twee gezichten waarin Alcmaria Victrix bij rust met 2-0 voor stond, maar de Boys in de tweede helft keihard toesloegen.meer »

237x gelezen

Aangepaste Corona Maatregelen

24 november 21:15  Beste sportvrienden, Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas heeft de overheid wederom heftige maatregelen ingesteld die ons allen raken, zo ook het amateurvoetbal.meer »

253x gelezen

Boys maakt het Meteoor heel lastig maar verliest toch

22 november 9:30  In een zeer onderhoudende wedstrijd leverde Alkmaarsche Boys veel strijd tegen kampioenskandidaat De Meteoor maar moest de overwinning toch aan de Amsterdammers laten. In de 1e helft was Boys de bovenliggende partij maar door een individuele fout werd met 0-1 de rust bereikt. Toen De Meteoor na de rust de 0-2 maakte leek de wedstrijd beslist, een keihard werkende en sterk aandringende Boys kreeg verschillende goede kansen maar wist er slechts 1 te benutten via Arif Bajramovic waardoor de eindstand 1-2 werd.

64x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!