Nieuws

Alkmaarsche Boys bestaat 90 jaar - 8 juli

10 mei 14:15  Alkmaarsche Boys bestaat 90 jaar bestaat (of eigenlijk 91 jaar!) Dit jubileum willen wij uiteraard vieren! Op de oprichtingsdatum; vrijdag 8 juli starten wij met een reünie (op uitnodiging) en eindigen wij met een feestavond voor alle (oud) Boys leden vanaf 18 jaar. Locatie, kantine Alkmaarsche Boys. De planning ziet er nu als volgt uit:  16:00 Reünie De uitnodiging voor de reünie volgt aankomende weken. Mocht je geen uitnodiging voor 1 juni hebben ontvangen, maar wel interesse hebben, neem dan contact op via e-mailadres aboys90jaar@gmail.com. Er zijn voor dit jubileum loten (€ 2,50 per stuk) verkrijgbaar voor een loterij met erg leuke prijzen.  20:00 Feestavond (vanaf 18 jaar) Aanmelden voor de feestavond kan vanaf nu via hetzelfde e-mailadres; aboys90jaar@gmail.com. Kosten zijn € 10,- p.p. (inclusief 3 consumptie munten). Graag aangeven of je alleen of met partner komt en hoeveel loten je eventueel wilt hebben. Na de aanmelding voor het feest volgt er een bevestiging met een betaalverzoek. Doe de aanmelding svp op tijd met naam en 06 nummer (ivm tikkie), er kan nu al mee gestart worden, zodat wij ook op tijd weten hoeveel mensen wij ongeveer kunnen verwachten. Alvast bedankt, graag tot de 8ste.

393x gelezen

Overlijden Tineke van Vliet

20 juni 8:45  Afgelopen zaterdag bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Tineke van Vliet, vrouw van ons erelid van Ben van Vliet. De afgelopen jaren had zij al gezondheidsproblemen, waar de laatste maanden haar gezondheid meer en meer achteruit ging. Wij condoleren de familie en overige directe nabestaanden en wensen een ieder heel veel sterkte de komende periode bij het verwerken van dit verlies. De uitvaart vindt eind deze week plaats.

170x gelezen

Klusdag 25 juni

7 juni 10:15  juni 2022meer »

104x gelezen

Jubileum 90 jaar - Meld je aan

5 juni 19:15  Wij horen leuke en enthousiaste berichten over vrijdag 8 juli, dat is fijn. Het verzoek van de feestcommissie is om je wel aan te melden voor de reünie en/of de feestavond. Ook als je een uitnodiging hebt gehad voor de reünie, meld je evengoed aan via aboys90jaar@gmail.com. Mocht je geen uitnodiging hebben gehad of ben je in jouw ogen onterecht niet uitgenodigd laat het ons weten. Graag zien wij de nieuwe aanmeldingen tegemoet. Alvast bedankt.

90x gelezen

Alkmaarsche Boys O11-1 kampioen

21 mei 16:15  Alkmaarsche Boys O11-1 werd vandaag na een 11-3 overwinning tegen HSV O11-1 kampioen in de 1e klasse. Gezien de pittige tegenstanders een hele knappe prestatie van het team onder leiding van de gedreven coach/trainer Ronald Gouwentak

120x gelezen

Nieuws van de sponsorcommissie

16 mei 12:45  mei 2022meer »

97x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!