Nieuws

Overlijden Gré van der Neut-van Vliet

23 september 8:45  Recent bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Gré van de Neut-van Vliet. De afgelopen maanden ging haar gezondheid flink achteruit. Wij herinneren Gré als een zorgzame vrijwilliger die veel werk heeft verzet als kantinevrijwilliger.meer »

40x gelezen

De minuut van Alkmaarsche Boys 1

22 september 17:45  Zondag 26 september is de eerste thuiswedstrijd van zondag 1 tegen de Beemster 1. Omdat er vorig jaar maar twee thuis wedstrijden zijn gespeeld, spelen we met de lijst van vorig jaar.meer »

47x gelezen

Alkmaarsche Boys speelt laatste bekerwedstrijd gelijk tegen Limmen

20 september 7:30  In de laatste bekerwedstrijd speelde Boys 1 tegen het een klasse hoger uitkomende vv Limmen. In de 1e helft wist keeper Hugo van der Sluis op prima wijze een penalty te stoppen maar halverwege de 2e helft wist Limmen de 0-1 te maken. Vlak voor tijd werd het toch nog 1-1 door een prachtig uitgespeelde goal van Mick Boon na een geweldige assist van jongeling Jayden Delis. Deze wedstrijd geeft vertrouwen voor volgende week wanneer de competitie aanvangt tegen Beemster

64x gelezen

Algemene Ledenvergadering 2021 op maandag 1 november

17 september 11:00  Hierbij nodigt het bestuur alle leden uit om aanwezig te zijn bij de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze zal dit jaar plaats vinden op maandagavond 1 november, aanvang 20.00 uur.meer »

33x gelezen

Overlijden voormalig bestuurslid Michael Spruijt

13 september 10:45  Helaas hebben wij recent het droevige nieuws ontvangen dat afgelopen week Michael Spruijt op 86-jarige leeftijd is overleden. Michael is jarenlang bestuurslid geweest en was zeer betrokken op de vereniging als vrijwilliger. Zijn grote inzet en vele werkzaamheden hebben hem dan ook de titel 'Lid van Verdienste" opgeleverd. meer »

88x gelezen

Vacature voorzitter | bestuur Alkmaarsche Boys

6 september 13:30  Zoals eerder dit voorjaar in mei gemeld ontstaat er eind oktober een vacature in het bestuur voor de positie van voorzitter. Na 16 jaar heeft onze huidige voorzitter Michel Kuijpers aangegeven het mooi te vinden om de "voorzittershamer" over te dragen aan iemand anders en te stoppen als bestuurslid.meer »

91x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!