Nieuws - v. v. Alkmaarsche Boys

Nieuws

Nieuws

Alkmaarsche Boys trapt competitie af in 't Zand

Gisteren, 21 september 19:30  Komende zondag gaat dan eindelijk de competitie van start in de 4e Klasse A. Alkmaarsche Boys begint daarin met een uitwedstrijd bij Geel Zwart '30 in 't Zandmeer »

19x gelezen

Alkmaarsche Boys treft Strandvogels in 1e ronde districtsbeker

20 september 21:30  Vandaag is er geloot voor de 1e ronde van de KNVB-districtsbeker. Alkmaarsche Boys, dat zich afgelopen zondag wist te plaatsen voor die eerste ronde zal daarin uitkomen tegen Strandvogels, uitkomend in de 4e klasse B zondag. meer »

15x gelezen

Trainingsschema 2023-2024

20 september 9:45  -

22x gelezen

Alkmaarsche Boys na monstercore door in beker

17 september 16:30  Alkmaarsche Boys heeft zich geplaatst voor de 1e ronde van de KNVB-districtsbekermeer »

65x gelezen

Laatste poulewedstrijd: Alkmaarsche Boys - HYS

14 september 19:30  ALKMAAR - Een week voor de competitie van start gaat staat komende zondag eerst nog de laatste poulewedstrijd in de districtsbeker op het programma. Alkmaarsche Boys ontvangt dan om 14.00 uur HYS (Haarlem Yildiz Spor) uit Haarlem.meer »

72x gelezen

Anne Brouwer overleden

13 september 8:45  Afgelopen dinsdag 12 september vernamen wij het droevige bericht dat ons lid Anne Brouwer op 88 jarige leeftijd is overleden. Anne werd lid van Alkmaarsche Boys in september 1957. Na een aantal jaren in de veteranen te hebben gespeeld nam Anne ook zitting in de toenmalige juniorencommissie. Maar Anne zijn hart ging uit naar het schrijven van stukjes in de Boyskoerier. In 1961 kwam zijn droom uit en nam hij zitting in de PPC. (Pers en Propaganda Commissie). Menig stukje kwam van zijn hand onder de pseudonaam ABRO. Vooral het jubileumnummer ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Alkm. Boys was een prachtige uitgave. Daarnaast vertegenwoordigde Anne in de periode van 1974 t/m 1987 de PPC in het hoofdbestuur. Anne ontving dan ook terecht in 1980 het Lidmaatschap van Verdienste. Alkmaarsche Boys verliest in Anne een zeer gewaardeerd en toegewijd lid. Wij wensen zijn vrouw Marianne, kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe in de komende tijd. Bestuur en leden Alkmaarsche Boys

76x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!