Alkmaarsche Boys wint voor beker

21 oktober 2008 0:00

Alkmaarsche Boys houdt ook dit jaar de naam van "Cupfighter" hoog. Na de winst op ZTS, koploper in de andere 4e klasse, is ons vlaggeschip weer een ronde verder.

Het was voor de ploeg goed om weer een wedstrijd te winnen, aangezien het de laatste weken wat moeizamer ging in de competitie. Na een snelle goal van Miquel Hoepel en Jody Dap, kwam Alkmaarsche Boys verdiend op een 2-0 voorsprong. Maar dan duurt een wedstrijd nog lang. In de tweede helft was het dan ook ZTS die gebrand de kleedkamer uitkwam en binnen enkele minuten de 2-1 scoorden.

De resterende tweede helft had Alkmaarsche Boys nog enkele kansen, maar het was voornamelijk ZTS die de druk bleef opvoeren. Gelukkig bleek de verdediging dit keer bestand tegen de opkomende "Zaankanters" en wist Alkmaarsche Boys de winst naar zich toe te halen.
In de Noordelijke regio zijn er nu nog 48 teams over die gaan strijden voor een plaats in de volgende ronde. Na deze ronde volgt er een knock-out systeem waarbij ook een tegenstander uit een andere regio geloot kan worden. Zodra er meer bekend is over de volgende bekerwedstrijd kunt u dit uiteraard lezen op de website!