Beker: Boys 1 derde zege op rij tegen Adelbert

1 september 2008 0:00

Alkmaarsche Boys is goed gestart in de beker. Met 3 overwinningen op rij, gaat het met een goed gevoel de competitie in.
Op een smoorhete zondagmiddag was de derde tegenstander Sint Adelbert. Het was na 25 minuten Jurgen Hoepel die een voorzet fraai binnenschoot. (0-1). Bij het tweede doelpunt werd Mike Koster door een van de Adelbertspelers geholpen en werd het 0-2 bij rust.
In de tweede helft zorgde Jody Dap voor nog twee treffers en werd het uiteindelijk 1-4 voor de Boys.

Adelbert 1 - Alkmaarsche Boys 1 1-4
Pluijmers, Lekkerkerker, Bakker, D. Gouwentak (K. Duiveman), F.Duiveman, Karte, Leeuw (Koeleman), J. Hoepel (Rempt), Koster, M. Hoepel, Dap.