Afgelopen week is de nieuwe d-selectie 3 keer in aktie geweest. En dit gebeurde niet onverdienstelijk. Daarom een verslagje:

De nieuwe d-selectie een groep die voorlopig bestaat uit 14 spelers:
Uit d1: Moustapha, Erhan, Emre, Serdar en Mohammed Darri
Uit d2: Pim, Max, Umit en Rick
Uit e1: Anil, Ahmet, Roy, Faizel, Huseyin
Deze groep traint al sinds de winterstop samen en mocht vorige week woensdag (19 maart) voor het eerst als team in aktie komen. Dit talentvolle elftal mocht gaan aantreden tegen de nieuwe d-selectievan stadsgenoot alcmaria-victrix. Tijdens deze wedstrijd bleek al snel dat de nieuwe d1 een heel aardiggroepje is. Want alcmaria werd met maarliefst 6-0 aan de kant geschoven. Een goede 1e wedstrijd met een nieuw team een prestatie waar de mannen trots op mogen zijn!!!!

Het weekend erna ( zondag 23 maart ) ging deze ploeg met uitzondering van Roy, Faizel en Anil op toernooi naar schagen waar het een leuk bezet paastoernooi mocht gaan spelen tegen de volgende 5 tegenstanders:
- Schagen d1
- DWOW d1
- St Johns d1 en d2 (afkomstig uit Engeland)
- Src d1
Tijdens dit toernooi bleek dat onze jongens niet alleen goed kunnen voetballen maar dat zij ook nog eens heel erg leuk met elkaar om kunnen gaan(foto's). Iets wat wij als trainers heel erg belangrijk vinden! Uiteindelijk mochten we het toernooi met 2 gewonnen wedstrijden en 3 gelijke spelen als 2e zonder tegendoelpunten afsluiten. Een knappe prestatie dus voor onze mannen!

Na dit gezellige toernooi mochten een aantal door de trainers geselecteerde spelers deze leuke week afsluiten met een wedstrijd tegen de meiden selectie kennemerland onder de 13 jaar. De volgende spelers hebben aan deze wedstrijd deelgenomen: uit d1: Tim H, Ali, Erhan, Serdar, Moustapha, Mohammed Darri en Emre.
Uit d2: Rick en Umit
Uit e1: Anil en Ahmet

Deze wedstrijd was voor de sommige jongens een zware kluif. Na een 1e helft die 2x 20 minuten duurde en een 2e helft die 2x25 minuten duurde zaten onze mannen er door heen. Evengoed leken wij de hele wedstrijd op een overwinning af te gaan, een penalty moest er voor zorgen dat de wedstrijd bij 2-2 werd afgefloten.

Een hele leuke voetbalweek waarin wij:
1. Jongens hebben gezien die voorhet eerst op een groot veld mochten voetballen.
2. Een team gezien hebben dat geweldig met elkaar om kan gaan.
3. Goed voetbal hebben gezien.

Jongens ga zo door!!

Ook de huidige d1 doet het niet onverdienstelijk in de laatste 4 competitie wedstrijden werden Vios d1 , Hcsc d1 , Den helder d1 en Lsvv d1 aan de kant gezet. dit betekent dat de d1 in de voorjaarscompetitie boven aanstaat met 4 gespeeld 12 punten. A.s. zaterdag is schagen de volgende tegenstander in deze leuke reeks. We gaan ervoor en proberen dit zo lang mogelijk vast te houden.