Geslaagde 1e uitvoering van de Alkmaarsche Boys VoetbalQuiz - v. v. Alkmaarsche Boys

Geslaagde 1e uitvoering van de Alkmaarsche Boys VoetbalQuiz

Geslaagde 1e uitvoering van de Alkmaarsche Boys VoetbalQuiz

13 februari 2008 0:00


Afgelopen vrijdag, 8 februari, is voor de 1e keer de Alkmaarsche Boys voetbalquiz gehouden. In een bomvolle en sfeervolle Boys kantine streden 44 tweetallen onder de bezielende leiding van quizmaster Rob Zoon op het scherpst van de snede om de zeker niet misselijke prijzen.

Er werden 4 series van ieder 15 vragen op de deelnemers afgevuurd, vragen die varieerden van hedendaagse- tot historische weetjes en vragen over het Nederlands elftal en de Alkmaarsche Boys.

Rond 12 uur werd de quiz afgerond en kon worden overgegaan tot de prijsuitreiking, het tweetal welke zichzelf de favorietenrol had toebedeeld (Frank Madder en Erik Ros) maakte die rol geheel waar en wist na een moeizaam begin met zeer kleine voorsprong op de nummers 2 (Koen Bleeker en Andre Liefaart) te winnen. Naast de kaartjes voor mogelijk de kampioenswedstrijd van PSV waren de heren vooral zeer verguld met de 'kampioenschalen' met daarop het prachtige logo van de Alkmaarsche Boys en erop gegraveerd: "Zijn jullie nou zo dom, of zijn wij zo slim".

Tijdens een pauze in een tussenronde werd ook nog een variant van de quiz 'Petje op, Petje af' gespeeld, dit leidde tot een behoorlijke chaos in de kantine, de glorieuze winnaar werd Mark Broekhuisen, hij won dan ook de geweldige hoofdprijs (de 100 beste Schlagers aller tijden).

Al met al was het een geslaagde avond: Voor de deelnemers die zich, zo hebben velen laten weten, prima hebben vermaakt en ook voor de Boys die weer een volle kantine en een navenante omzet wist te scoren.


Prijzen:

1e prijs: Beschikbaar gesteld door Nike Nederland (Steven Ursem): 2 keer 2 kaartjes parkeerplaatsen voor (mogelijk de kampioenswedstrijd) PSV - Heracles Frank Madder en Erik Ros (106 punten)

2e prijs: Beschikbaar gesteld door Helderman Sport op De Laat: 2 keer 2 'uit' shirtjes van het Nederlands elftal Koen Bleeker en Andre Liefaart (104 punten)

3e prijs: Beschikbaar gesteld door Helderman Sport op De Laat: 2 keer 2 EK-2008 ballen
Tjerk Postma en Richard Hoek (101 punten)

1e prijs 'Petje op Petje af': Geweldige CD met de 100 beste Schlagers aller tijden en slagersbon voor bijpassende bratwursten.
Mark Broekhuisen

Originaliteitprijs: Blaadje bier
Cees Broekhuisen en Joop van Tol

Poedelprijs: Beschikbaar gesteld door Helderman Sport op De Laat: 2 keer een voetbalschoenentasjes Martijn Insing en Adam Lenaarts


Namens de organisatie van Futsal Boys 1, iedereen bedankt. (ks)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!