Jong Senioren wint van VIOS-W

13 februari 2008 0:00

Op een frisse dinsdagavond won het Jong Senioren team van Alkmaarsche Boys met 0-2 van VIOS-W in Warmenhuizen. Alkmaarsche Boys speelde goed, echter werd er toch met een 0-0 ruststand thee gedronken. Na rust was het een vrije trap namens Alkm. Boys die de keeper niet goed kon tegenhouden en het was Andy Broersen die de 0-1 mocht opeisen daar hij goed doorliep op deze keeper. Dezelfde Broersen tekende ook voor de 0-2 zo'n 15 minuten voor het einde van de wedstrijd. Al met al een leuke pot voetbal en vooral een sterk veldspel van de jonge talenten van Alkmaarsche Boys. (mk)