14/02: 5-jarig jubileum met lancering nieuwe website!!! - v. v. Alkmaarsche Boys

14/02: 5-jarig jubileum met lancering nieuwe website!!!

14/02: 5-jarig jubileum met lancering nieuwe website!!!

21 januari 2008 0:00


Ja ja ja mensen, op 14 februari a.s. is het zover…dan bestaat de website van Alkmaarsche Boys alweer 5 jaar!!! Wat gaat de tijd toch snel.

Het staat namelijk nog vers in ons geheugen, dat we in het begin van het seizoen 2002/2003 met 6 enthousiaste mensen en een paar net zo enthousiaste bestuursleden bij elkaar zaten om van start gegaan met de eerste website van Alkmaarsche Boys. Na een paar maanden knutselen, werd de website uiteindelijke officieel gelanceerd op vrijdag 14 februari. Onder het oog van een hoop geïnteresseerden werd in de kantine op een groot scherm het historische feit voltrokken.

En nu, bijna 5 jaar later is de website al niet meer weg te denken bij menig Boyslid. Altijd zijn hier de laatste nieuwtjes, het programma van de komende wedstrijden, de uitslagen van de gespeelde wedstrijden, de kalender met de komende activiteiten, foto’s van diverse gebeurtenissen, informatie over van alles rond de club, etc., etc. te vinden. En sinds begin van dit jaar is hier ook nog de digitale versie van het weeknieuws terug te vinden. Kortom de website heeft zich de afgelopen jaren bewezen als actuele aanvulling op het weeknieuws en de boyskoerier.

Maar op donderdag 14 februari 2008 bestaat de website dus precies 5 jaar. En om dit heugelijke feit te vieren, zal op deze datum een nieuwe website gelanceerd worden. Deze website zal een nieuw en fris uiterlijk krijgen, de werking achter de schermen zal een flink stuk verbeteren waardoor het makkelijker wordt deze te onderhouden en natuurlijk blijven alle vertrouwde items op de huidige website gehandhaafd, alleen dus in een nieuw jasje. Het webteam is achter de schermen al geruime tijd bezig met deze nieuwe website, want er gaat een hoop tijd en werk in zitten.

Dus, nog een klein maandje geduld en dan zal de nieuwe website beschikbaar zijn via het vertrouwde internetadres: www.alkmaarscheboys.nl.

Groeten

Het webteam


Staand v.l.n.r.: Elwin Steman en Kees Guillot.
Zittend v.l.n.r.: Karenza Smeeing en Dennis Boerman.
(db)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!