Ron Weinbrecher nieuwe hoofdtrainer Alkm. Boys - v. v. Alkmaarsche Boys

Ron Weinbrecher nieuwe hoofdtrainer Alkm. Boys

Ron Weinbrecher nieuwe hoofdtrainer Alkm. Boys

10 januari 2008 0:00


Het bestuur van Alkmaarsche Boys kan medelen dat zij een akkoord hebben bereikt met Ron Weinbrecher om het komende seizoen (2008-2009) de nieuwe hoofdtrainer te zijn van Alkmaarsche Boys. Weinbrecher is op dit moment bezig met zijn 7e seizoen bij s.v. Vrone en had al aangegeven na dit seizoen toe te zijn aan een andere voetbalvereniging.
Het bestuur is van mening dat de persoon Ron Weinbrecher goed past bij de Alkmaarsche Boys en dat zijn visie en ideeen over het voetbal macthed met het beleid dat Alkmaarsche Boys graag voor ogen heeft.
Uiteraard maakt Ron Weinbrecher dit seizoen af bij de s.v. Vrone, waar hetzelfde geldt voor de huidige hoofdtrainer van Alkmaarsche Boys, Arjan Huisman. Het bestuur is zowel met Arjan Huisman als assistent trainer John Meijerse in gesprek over de invulling van het assistentschap het komende seizoen. De technische staf en de spelers zijn inmiddels ingelicht en zodra het bestuur meer kan medelen over de invulling van de overige posities binnen de technische staf voor het komende seizoen zal zij dit doen. (mk)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!