Jong Alkmaarsche Boys speelt gelijk

21 oktober 2007 0:00

Jong Alkmaarsche Boys moest als koploper al vroeg aantreden tegen concurrent Alcmaria Victrix. Op het nieuwe kunstveld waar Alcmaria tegenwoordig over bezit, gingen de rood-wit geblokten de strijd aan. Er werd goed gevoetbald en er was volop strijd. Het was dan Alkmaarsche Boys die op een 0-1 voorsprong kwam na goed voorgeven van Pascal Hartog en knap afgewerkt door Edwin Boots.
In de tweede helft ging het wat meer op en neer, maar het was toch Alcmaria die iets meer grip op de wedstrijd begon te krijgen. Enkele goede reddingen van de goed spelende invalkeeper Hugo v.d. Sluis, zorgde ervoor dat Alkmaarsche Boys de voorsprong behield. Helaas werd in de slotminuut toch nog gescoord door Alcmaria Victrix en kwam de stand op een 1-1.
Gezien het verloop van de wedstrijd was een gelijkspel een terechte uitslag, al was het wel extra zuur om in de laatste minuut de overwinning te verspelen. (mk)