Inschrijven voetbalclinics kan t/m 13 oktober - v. v. Alkmaarsche Boys

Inschrijven voetbalclinics kan t/m 13 oktober

Inschrijven voetbalclinics kan t/m 13 oktober

10 oktober 2007 0:00


In de herfstvakantie staat op woensdag 17 oktober een voetbalclinic gepland voor de jeugd. De D, E, F en mini's komen dan in actie. De dag start om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur.

Door een tekort aan aanmeldingen voor 18 oktober is besloten deze af te lasten. De D-pupillen (waar wel voldoende aanmeldingen zijn) zijn hierdoor verplaatst naar de 17e.

Spelers kunnen zich al een tijdje opgeven. In het weeknieuws is een aanmeldstrookje te vinden, die kan worden ingevuld en bij de leider worden ingeleverd. Maar digitaal aanmelden kan nu ook. Stuur hiervoor een email met je naam en in welk elftal je speelt naar Ina rempt: l.rempt@hetnet.nl of Mark Nijholt: mark@nijholt.be.
Dus wil je nog deelnemen en heb je je nog niet aangemeld, doe dit dan vóór 13 oktober. Want daarna, dus ook op de dag zelf, is het niet meer mogelijk.

Daarnaast is het jeugdbestuur voor deze dag nog op zoek naar begeleiding. Dus lijkt het je leuk om met de jeugd een gezellige dag door te brengen, geef je dan op bij een van de leden van het jeugdbestuur.
(db)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!