Eerste thuiszege Boys 1

15 november 2004 0:00

Het zat er al een aantal weken aan te komen en daar is hij dan ook! Alkmaarsche Boys 1 boekte vanmiddag de eerste thuiszege van het seizoen: 3-1 tegen VIOS-W. De zege was meer dan terecht. Goede combinaties en een hard werkende ploeg op een zonnig Boyscomplex. In de eerste helft kwamen onze jongens aan de leiding via een door Sander Bijl benutte strafschop. Na de rust kwam VIOS-W uit een van de spaarzame aanvallen op gelijke hoogte. De Boys stroopten de mouwen op en kwamen op 2-1, wederom door een strafschop genomen door Sander Bijl. In de slotfase werd het voor VIOS-W alles of niets. De keeper van VIOS-W was mee naar voren met de laatste corner. Uit de daarop volgende counter scoorde Tim Suykerbuyk in het verlaten doel: 3-1. Door deze zege stijgt Alkmaarsche Boys van de 11e naar de 9e plaats.
Volgende week de onvervalste derby tegen die andere Boys uit Alkmaar: Kolping. Komt allen naar Oudorp, Sportcomplex "De Nollen", aanvang 14:00 uur.

Klik op Zondag 1 voor de uitslagen en bijgewerkte stand.
Klik op Persnieuws voor het verslag in de Alkmaarsche Courant. (rn)