Klaverjassen - v. v. Alkmaarsche Boys

Klaverjassen

Klaverjassen

21 maart 2007 0:00


Verslag Klaverjassen 17 maart ’07

Weer een kaartavond, georganiseerd bij de vv Alkmaarsche Boys.Tot een uur of kwart voor 8 waren er nog niet veel kaarters te bekennen bij de Boys, daarna liep het storm en kwamen we toch tot 11 tafels. Dit houdt 44 deelnemers, ofwel 22 koppels in. Jong en wat ouder, alles door elkaar. Lekker kaarten, borreltje erbij.

Een gemoedelijk avondje kaarten, zo kunnen we de avond wel omschrijven. Het was relaxed. Er werd niet al te hoog gekaart in de 1e ronde, zodoende waren er na die 1e ronde nog kansen voor een ieder. Karenza en Chris gooiden hoge ogen.In ronde 3 kwamen zij echter een mannetje met een groot hamertje tegen en waren hun kansen op de hoofdprijs verkeken.

Die hoofdprijs ging deze avond naar de heren Nico Nuyens en Roel Kroon, die wel vaker een topklassering te pakken hebben dit kaartseizoen. Gefeliciteerd mannen.

De 2e plaats werd vanavond opgehaald door Ellen en Nathalie, 3e werden Gerard en Piet.

De poedelprijs was er voor Wout en Twan. Volgende keer beter Heren.

EINDUITSLAG:1 Nico en Roel 4993
2 Ellen en Natalie 4558
3 Piet en Gerard 4387
4 Janus en Roel 4354
5 Jan en Adrie 4255
6 Chris en Karenza 4152
7 Ed en Rogier 4125

Rest ons nog te bedanken de bardames Priscilla en Corrie, hapjesmaker Regina en loterijprijzenhaalster Bianca. Bedankt Dames.

De volgende Drive zal plaatsvinden op 14 April. We hopen op een grote opkomst van kaarters. De laatste drive van dit seizoen vindt plaats op 5 mei, op deze dag volgt ook de ontknoping van de overall competitie.

Tot de 14e april, de Klaverjascommissie.
(kg)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!