Futsal Hoogtepunt 1 - Alkmaarsche Boys 1 - v. v. Alkmaarsche Boys

Futsal Hoogtepunt 1 - Alkmaarsche Boys 1

Futsal Hoogtepunt 1 - Alkmaarsche Boys 1

15 januari 2007 0:00


In de hol van de leeuw mochten de Boys aantreden tegen Hoogtepunt 1.
Met in ons achterhoofd de wetenschap dat onze concurrent Witburger deze week 2 punten had verspeeld, moest er gewonnen worden van deze sterke tegenstander. De vorige wedstrijd tegen deze balvirtuozen werd 10-0 in het voordeel van de Boys, maar zo makkelijk zouden wij het vanavond zeker niet krijgen.
Zonder Erik maar met good-old (en tevens vers gediplomeerd oefenmeester 3) Arjan troffen wij een geheel ander team aan dan in de vorige wedstrijd, een nieuw arsenaal aan spelers was opgetrommeld. Ondanks scherpe controle van de spelerspassen door de scheidsrechter, kreeg men het bij Hoogtepunt toch voor elkaar om een gastspeler op te stellen. Deze gastspeler kon echt waanzinnig voetballen en het was het een genot om naar de man te kijken, wat hij met een bal kan is onnavolgbaar en bijna niet te verdedigen, complimenten. Onder leiding van een uitstekende scheidsrechter, die over 2 jaar zijn 25-jarig jubileum gaat vieren (het kan wel eens druk worden op de receptie van deze man, dus wees op tijd) kwam de Boys al snel op 1-0 voor. Echt gevaarlijk waren de Boys niet en de meeste kansen waren in de eerste helft voor Hoogtepunt, maar door goed keeperswerk van Rob hield hij de schade beperkt. In de tweede helft, toen Hoogtepunt twee keer op voorsprong kwam, kreeg onze kampioenmaker Tim het ouderwets op zijn heupen en mede door zijn treffers hield hij de Boys nog in de race. Nadat Bart via beide palen de 5-5 op het bord zette was het Dennis en later Tim die voor 7-5 aantekenden. Nadat de absolute uitblinker van de avond na een weergaloze actie zijn medespeler de 7-6 liet aanteken, werd het nog spannend, maar de Boys speelden de laatste 2 minuten beheerst uit en de zwaarbevochten 3 punten konden in de tas. Misschien had Hoogtepunt wel meer verdiend, maar ja, zo oneerlijk is voetbal soms. Nadat we Arjan van het zuurstofapparaat hadden afgehaald, konden we naar de ietwat naar frituurlucht ruikende kantine. Geen gesponsorde bitterballen dit keer, maar wel de lucht ervan, ach ja het kan niet iedere keer feest zijn. Volgende week in de Oosterhout om 19.15 uur de topper tegen HZV De Witburger, wij rekenen op wat publiek, tot dan.

P.S.: Wij hebben wel vernomen dat good-old Arjan één van de sterren van Hoogtepunt, al voor de westrijd begon, op slinkse wijze had uitgeschakeld. (mk/es)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!