Futsal jeugd naar "beslissingswedstrijd"

9 december 2006 0:00

De B1-junioren zaalvoetballers zijn er vrijdag (nog) niet ingeslaagd om het kampioenschap binnen te halen. Tegen AZV werd het uiteindelijk 5-5 na een 2-2 ruststand. Binnen 5 minuten stond AZV al op een 0-2 voorsprong maar nog voor het rustsignaal was de achterstand weer recht getrokken. Na rust gingen De Boys door en leken op een comfortabele 4-2 voorsprong te komen. De "kampioensdruk" was blijkbaar toch groter dan verwacht, AZV ging efficiƫnter met de kansen om en zowaar namen de gasten weer 4-5 voorsprong. In de slotfase pakten onze junioren toch nog een puntje, 5-5.

De doelpunten van Alkmaarsche Boys kwamen op naam van Ryan Esser (2x), Vinnie v.d. Berg, Raymond Brandsma en Pascal Hartog. Door het gelijke spel kan de nummer twee op de ranglijst, HZV De Witburger er nog voorbij komen, a.s. vrijdagavond zal de beslissing vallen in het Alkmaarse Sportpaleis (nabij de wielerbaan). Dan treffen Alkmaarsche Boys en De Witburger elkaar in een onderling duel om 19.15uur.