Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Boys 1 naar 3e ronde Districtsbeker

26 november 2006 0:00

Door een 4-0 overwinning op zaterdag vierdeklasser Jong Hercules heeft Alkmaarsche Boys 1 de derde ronde van het toernooi om de Districtsbeker gehaald.
Jong Hercules uit Beverwijk die vorig seizoen degradeerde uit de 3e klasse(zat) begon sterk en maakte het de Boys-verdediging zo nu en dan lastig. Echter was het Alkmaarsche Boys die daarna de draad oppakte en de rest van de wedstrijd domineerde. Diverse kansen was het gevolg, echter kwam men niet tot scoren. Uiteindelijk werd het toch voor rust nog 1-0 door een mooi schot van Tim Suikerbuik. Na de rust was het Alkmaarsche Boys die doorging met voetballen, maar het was invaller Sercan Alcu die de 2-0 en later ook de 3-0 op zijn naam liet schrijven. Over de 4-0 valt nog te betwisten of deze aan Sercan Alcu of Jurgen Hoepel toe te schrijven is, voor het resultaat maakt het echter niet meer uit. Alkmaarsche Boys heeft verdiend gewonnen en is door naar de volgende ronde in het bekertoernooi. (es/mk)