Alkmaarsche Boys verliest van Kolping Boys

8 oktober 2006 0:00

Alkmaarsche Boys had het moeilijk tegen stadsgenoot Kolping Boys en het was dan ook het team uit Oudorp die de drie punten meenam en met 0-3 won.
Hoewel de beginfase redelijk was en beide elftallen aan het aftasten waren werd er niet gescoord. Vrijwel iedereen ging ervan uit dat er met een gelijkspel zou worden gerust, maar het was toch Kolping Boys die in de 41 minuut, vlak voor rust, de 0-1 maakte.
Na de rust was het Kolping Boys die beter was en in de duels net even scherper was en veel persoonlijke duels won. In de tweede helft maakte Kolping Boys de 0-2 en de 0-3 en zette hiermee de wedstrijd op slot. Vlak voor tijd was het nog wel Sercan Alcu die vanaf 2 meter voor open goal kwam en de eer had kunnen redden, maar zijn schot werd van de doellijn gehaald.
Hopelijk keert het tij snel en gaat ons 1e elftal weer de nodige punten halen.
Een uitgebreider verslag is te lezen op de elftalpagina van Alknmaarsche Boys 1 (mk/es)