Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Jong Alkmaarsche Boys wint als collectief!

2 oktober 2006 0:00

Afgelopen weekend heeft Jong Alkmaarsche Boys (voorheen het 2e)een goede prestatie neergezet door te winnen van VZV. Hoewel de start droevig was, weinig beleving, het missen van scherpte en felheid was het toch Jong Alkmaarsche Boys die de wedstrijd won.
Al na 5 minuten was het door slecht verdedigen en vermeend buitenspel al 1-0 voor de thuisploeg. Hoewel Alkmaarsche Boys het betere veldspel had resulteerde dit niet tot echte kansen, tot een kwartier voor de rust waar het Sander van Kooperen was die de 1-1 op het scorebord zette. Beide teams dachten met een 1-1 stand de rust in te gaan, maar na 5 minuten was het toch VZV die op 2-1 kwam. Alkmaarsche Boys gebrand op de gelijkmaker kwam toch nog in de '40 minuut op 2-2 na goed doorzetten van Jurgen Hoepel en de B1-speler Raymond Brandsma schoot beheerst de 2-2 binnen.
Keeper Rob Zoon had een blessure opgelopen in de 1e helft maar zette toch door, alhoewel hij niet meer kon schieten. In de rust werden een aantal zaken rechtgezet door de teammanagers en in de tweede helft stond er een ander Jong Alkmaarsche Boys. Er werd als collectief gestreden en iedereen was gebrand om hier de overwinning te behalen. Pas in de '80 minuut was het weer Sander van Kooperen die scoorde en bracht de 2-3 op het scorebord. Niet veel later was het Jurgen Hoepel die de 2-4 scoorde en zat VZV geheel stuk. Op basis van het veldspel en zeker de getoonde inzet in de 2e helft was het Jong Alkmaarsche Boys die terecht won. (mk)