Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Boys verspeelt wedstrijd in één minuut

1 oktober 2006 0:00

Slechts één minuut was Vios op eigen helft in Warmenhuizen beter dan de gasten uit Alkmaar, de 44e minuut om precies te zijn. De door schorsingen en blessures geteisterde thuisploeg scoorde via Pasquenelle Kolk wel twee maal in deze ene minuut en doordat de voorwaartsen van De Boys niet scherp waren bleven de drie punten veilig in de 'regio van de uienlucht'.
Het eerste half uur was het eigenlijk alleen Alkmaarsche Boys dat voetbalde, echte kansen leverde dit echter nauwelijks op. Afstandschoten van Tim Suijkerbuijk, Rob Admiraal en Ryan Esser misten doel of werden geparreerd door de doelman. In het laatste kwartier van het eerste bedrijf kwamen de Warmenhuizers iets beter in de wedstrijd en compleet tegen de verhouding in viel zowel de 1-0 als de 2-0 door goede loopacties van Kolk.
In de tweede helft posteerde trainer Cor Smit ook de spitsen Halit Cam en Erden Yar naast Tim Suijkerbuijk ten faveure van Sercan Alcu. Dat Suijkerbuijk in de spits speelde was een logische keuze omdat de Alkmaarders ook in de vorige wedstrijden moeilijk scoorden maar ook Suijkerbuijk kon in de voorste linie niet overtuigen. Een mooie aanval via Ferry Duiveman werd door Admiraal op de paal geschoten, en in de slotfase schoot Cam voorlangs. Op dat moment was de wedstrijd overigens al beslist door een fraaie treffer van opnieuw Kolk, die dankbaar gebruik maakte van de ruimte bij de Rood/Witten doordat zij vol de aanval zochten, 3-0. De Alkmaarse formatie bracht aanvallend te weinig en kon geen veerkracht tonen waardoor met lege handen huiswaarts werd gekeerd.

Volgende week, Zondag 08 Oktober: Alkmaarsche Boys - Kolping Boys.(ks/JvB)