Minimale nederlaag voor B1

17 september 2006 0:00

Het verschil was klein maar uiteindelijk stonden onze B1 junioren toch met lege handen na de uitwedstrijd bij Kolping Boys B1. Voor de rust speelde Alkmaarsche Boys sterk, kreeg enkele goede kansen maar wist deze niet te verzilveren. Alleen Andy Broersen kwam wel tot scoren maar volgens de Kolping grensrechter en scheidsrechter was dit vanuit een buitenspelpositie. De kansjes die de Oudorpers kregen werden sterk geparreerd door keeper Joep Godijn.
Na de rust zakte De Boys iets terug maar nog altijd was het een spannende wedstrijd. Toch waren het de zwart-witten die een treffer maakte, dwars door het centrum wisten zij de spits te bereiken die in de 60e minuut de 1-0 maakte. Het inbrengen van selectiespeler Ryan Esser in de laatste 20 minuten kon de ploeg van trainer Herman van Roode niet meer helpen. Een licht veldoverwicht resulteerde in heel veel hoekschoppen voor De Boys maar echte kansen leverde het verder niet op waardoor de B1 nog steeds moet wachten op de eerste zege deze competitie. (jvb / es)