Winst en verlies B1

3 september 2006 0:00

De B1 junioren zijn de competitie in de Hoofdklasse tegenvallend begonnen. In Limmen bleek de plaatselijke B1 met 2-1 te sterk. Bij rust was het 1-1, na een overtreding van Volkan Turmen kreeg Limmen een strafschop, 1-0. Hierna was het volledig éénrichtingsverkeer en kwam Limmen er sporadisch uit met een counter. De 1-1 van Rob de Leeuw, die sterk en goed zijn lichaam gebruikte, was dan ook meer dan verdiend.
Na de rust kregen de jongens van trainer Van Roode volop kansen maar de paal stond diverse malen in de weg en ook het vizier van de spitsen stond niet op scherp. Een counter in de 60e minuut leverde een voorzet vanaf links op die niet goed werd ingeschat door keeper Joep Godijn, de Limmen spits maakte hier dankbaar gebruik van, 2-1. Gezien de verhouding op het veld was een gelijkspel minstens verdiend geweest. Volgende week vrij, 16 september uit 13:15 Kolping Boys B1 - Alkmaarsche Boys B1
In de bekerstrijd won de B1 wel, met 7-3 werd Vios (W) B1 onder de voet gelopen. Onduidelijk is het of de B1 nu de 2e ronde heeft gehaald. Op de KNVB-site staat nml. de vierde tegenstander, afc'34 B1 (waar met 3-3 gelijk tegen werd gespeeld), niet meer vernoemd.