Website Spakenburg - v. v. Alkmaarsche Boys

Website Spakenburg

Website Spakenburg

16 mei 2006 0:00


Hieronder een stuk uit de website van Spakenburg, de "blauwen" zoals ze in de eigen gemeenschap genoemd worden.

Donderdag 18 mei speelt Spakenburg thuis (op veld 3, omdat het hoofdveld eruit is gegaan) voor de districtsbeker tegen Alkmaarsche Boys. Het duel tegen de zondagvierdeklasser begint om 20.00 uur. Aangezien dit de laatste thuiswedstrijd van het seizoen is - waarbij tevens een plaats in de finale is te behalen - heeft het bestuur besloten om geen toegang te heffen.

Spakenburg speelt halve finale tegen Alkmaarsche Boys

De tegenstander van Spakenburg voor de halve finale van donderdag 18 mei (20.00 uur op veld 3) is bekend. Afgelopen zondagmiddag schaarde zondagvierdeklasser Alkmaarsche Boys zich bij de laatste vier, door in Utrecht DHC '04, eveneens een zondagvierdeklasser uit te schakelen. Het duel eindigde in 3-3, nadat de DOS/Holland-combinatie een kwartier voor tijd nog met 3-1 voorstond. De Alkmaarders namen de noodzakelijk geworden strafschoppen uiteindelijk beter.

De jonge ploeg van trainer Cor Smit eindigde dit seizoen in de vierde klasse A op de zesde plaats en behaalde uit 22 duels 31 punten (43-46). Opvallend was dat Alkmaarsche Boys tegen DHC '04 twee eerstejaars B-junioren van 15 jaar (invaller-keeper Joep Godijn) en Ryan Esser in de gelederen had. De laatstgenoemde speler schoot de beslissende strafschop in de tweede serie (de eerste serie was in 4-4 geƫindigd) in de touwen. Evenals Spakenburg heeft Alkmaarsche Boys zich alvast geplaatst voor het grote KNVB-bekertoernooi (voorheen de Gatorade Cup).
(rn)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!