Het seizoen zit er op voor Alkmaarsche Boys 1

12 juni 2023 17:30

ALKMAAR - Na een enerverend nacompetitieduel onder tropische omstandigheden is duidelijk dat Alkmaarsche Boys ook komed seizoen in de vierde klasse zal uitkomen. Tegen SV De Rijp ging de ploeg van trainer Arjan Huisman na verlenging met 5-7 onderuit.

Het werd een duel met alles er op en er aan. Alkmaarsche Boys nam al na vijf minuten een voorsprong, maar stond bij rust op een 1-2 achterstand en kort na rust werd het zelfs 1-3. De thuisploeg toonde karakter en knokte zich telkens terug in de wedstrijd, Ver in de blessuretijd wist Alkmaarsche Boys voor de tweede maal op gelijke hoogte te komen en de 4-4 eindstand betekende verlenging.

Ook in die toegevoegde tijd werd er nog vier keer gescoord al deed tegenstander De Rijp dat helaas net iets vaker: 5-7.

Al met al kunnen wij terugkijken op een mooi seizoen waarin we ver kwamen in de beker, en lang mee deden om de titel en promotie, Hier zijn we met recht trots op en biedt volop perspectief voor komend seizoen.