Goede eerste wedstrijd JO10-2

15 maart 2022 9:00

Na een paar keer getraind te hebben was vandaag, zaterdag 12 maart, de eerste wedstrijd van het nieuwe team JO 10-2. De start was heel goed en al snel kwamen ze op 0-1 voorsprong. Helaas ging het daarna wat minder en ging het team met een achterstand van 1-4 de rust in.

Nadat iedereen weer scherp was, wist wat zijn positie was en welke speler er gedekt moest worden, werd er sterk aan de tweede helft begonnen. Een veel beter team dan de eerste helft wat goed ging verdedigen. Ook werden er mooie doelpunten gescoord maar de tegenpartij kreeg nog een vrije trap dicht bij doel waardoor zij ook wisten te scoren. Maar de tweede helft was echt voor ons.
Helaas met 3-5 verloren (volgens anderen 3-6) maar gezien het goede spel van de tweede helft gaan we zeker potjes winnen. Ik heb een goed team gezien.