Alkmaarsche Boys klimt naar derde plaats na winst op Apollo '68

24 februari 2022 22:30

ALKMAAR - Alkmaarsche Boys staat weer op een derde plaats in de 4e Klasse C nadat donderdagavond het inhaalduel tegen Apollo '68 met 0-4 werd gewonnen.

De wedstrijd werd niet in Hensbroek gespeeld, maar op het complex van Alkmaarsche Boys. Daar boekte de ploeg van trainer/coach Bas IJsselstijn een regelmatige zege en verdeelde de doelpunten keurig over beide helften.

Mick Boon opende de score en die werd verdubbeld door Arif Bajramovic. Na de rust was de mooiste treffer van de avond voor Miquel Dubois alvorens Mick Boon met zijn tweede voor een 0-4 eindstand zorgde.

Alkmaarsche Boys komt op 6 maart weer in actie in de uitwedstrijd bij Victoria O.