Bericht van het Bestuur / Contributie in Corona tijd

16 april 2021 14:45


Corona heeft een grote impact op ons allemaal en ook op onze vereniging. Desondanks zijn er ook positieve ontwikkelingen te melden. Zo groeit onze jongste jeugd in rap tempo, hebben we met behulp van onze talrijke vrijwilligers en de Vriendenclub Alkmaarsche Boys de kantine in Corona tijd kunnen renoveren, is geïnvesteerd in duurzaamheid door het plaatsen van LED-verlichting en kunnen wij steeds meer voetbal organiseren door de versoepeling van de Coronamaatregelen. Wij zijn er klaar voor!

Naast voorgaande zien wij als Bestuur dat het gros van de leden de club een warm hart toe draagt en de contributie voor het seizoen 2020-2021 ‘gewoon’ heeft voldaan. Dit zegt iets over de betrokkenheid en cultuur bij Alkmaarsche Boys en wij zijn hier trots op.
Overigens is een lid van rechtswege ook gehouden aan het betalen van de contributie. De contributieverplichting staat dus los van het voetbal.

Omdat Alkmaarsche Boys dit seizoen wel haar vaste lasten heeft en nauwelijks kantine inkomsten heeft kunnen realiseren, is restitutie van de contributie niet haalbaar. Voor de continuïteit van de vereniging is het van belang dat wij een financieel gezonde club blijven en met jullie hulp lukt dit.
Voor het 1e elftal zondag senioren geldt dat de selectiebijdrage niet in rekening wordt gebracht, maar dus wel de contributie.
Wij verzoeken de leden, die hun contributie nog niet hebben voldaan, dit alsnog te doen via onze partner ClubCollect. Dit is ook noodzakelijk om een eventuele overschrijving naar een andere vereniging te kunnen doen.

Wij vinden het belangrijk onze dankbaarheid voor de loyaliteit van de leden in woord en gebaar te tonen. Na afloop van het seizoen maken wij de balans op en komen met een passende regeling voor de spelende leden (zowel zaal- als veldvoetbal) voor het seizoen 2021-2022, mits zij nog lid zijn en de contributie 2020-2021 hebben voldaan.

Tot slot realiseren wij ons dat dit een periode is die veel van een ieder vraagt. Denk daarom een beetje om elkaar.

Blijf gezond en hopelijk tot snel op De Oosterweide!

Het Bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!