Kolping Boys (zat.) wint Kaasstad Toernooi 2020

23 augustus 2020 21:45

Kolping Boys (zat.) is de winnaar geworden van het Kaasstad Toernooi 2020. In een spannende en open finale waren de Oudorpers met 3-4 te sterk voor Alkmaarsche Boys.

Kolping Boys had direct al een flitsende start want binnen vijf minuten had men al een 0-2 voorsprong genomen door een benutte strafschop van Steven Dekker en een doelpunt van Nick Korssen. Drie minuten later deed Daniel Mullen iets terug en nog voor de rust bracht Ginyo Vrede met een moi schot de stand weer in evenwicht.

In een open finale bleek het ervaren Kolping Boys iets slimmer en liep men weer uit na doelpunten van Raoul van der Wel en Jochim Berkhout. Een mooie vrije trap van Mullen maakte het nog even spannend, maar het was Kolping Boys dat dit jaar de zilveren kaasberrie in ontvangst mocht nemen.

De strijd om de derde plaats werd oor Alcmaria Victrix gewonnen dat met 7-2 te sterk was voor SSV.

Kijk hier voor het fotoalbum van het toernooi.