Lid van Verdienste Rinus Vergay overleden - v. v. Alkmaarsche Boys

Lid van Verdienste Rinus Vergay overleden

Lid van Verdienste Rinus Vergay overleden

26 januari 2019 11:00


Het bestuur heeft kennis genomen van het overlijden van Rinus Vergay. Hoewel Rinus toch op leeftijd was, kwam toch het bericht nog onverwachts. Rinus is altijd jarenlang betrokken geweest bij Alkmaarsche Boys en kwam toch nog regelmatig met reunies langs bij zijn club.

Na het overlijden van zijn vrouw en zijn gezondheid die minder werd, zagen we elkaar minder, maar was het duidelijk dat hij zijn club toch nog op afstand volgde.

Rinus is 82 jaar geworden en heeft voor zijn inzet de onderscheiding "Lid van Verdienste" van Alkmaarsche Boys mogen ontvangen.

Wij danken Rinus voor zijn inzet en betrokkenheid voor Alkmaarsche Boys en wensen de naaste familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden,
v.v. Alkmaarsche Boys

Correspondentie adres: Sterrenkroos 135, 4823 MD Breda

Op maandag 28 januari om 13.00 uur zal de plechtigheid worden gehouden in de aula van begraafplaats Munikkensteeg, Munikkensteeg 50 te Zwijndrecht.

Aansluitend zal de begrafenis plaats vinden op de begraafplaats aan de Jeroen Boschlaan 26 te Zwijndrecht. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in het rouwcentrum, Uranusstraat 25 te Zwijndrecht.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!