Boys 3 Maandnieuws november - v. v. Alkmaarsche Boys

Boys 3 Maandnieuws november

Boys 3 Maandnieuws november

30 november 2018 10:15


Ook november was een succesvolle maand voor Alkmaarsche Boys 3, er werden drie wedstrijden gespeeld die allemaal werden gewonnen waardoor er na 8 wedstrijden 24 punten zijn behaald en dus de bovenste plek wordt ingenomen.

Komende zondag (2 december) staat de absolute topper tegen stadgenoot Alcmaria Victrix op de planning, zij hebben ook alles gewonnen.

De eerste wedstrijd was uit tegen Foresters, op een verder leeg complex werd na een matige 1e helft gemakkelijk met 4-6 gewonnen. De goals waren van Richard Wijmans 4, Dennis Karté en Pascal Hartog.

De tweede wedstrijd was tegen een matig Flamingo’s die met maar liefst 1-10 werden verpletterd. Goals waren van Richard Wijmans 3, Dennis Karté 2, Vinnie v/d Berg 2, Jordy Piek, Ferry Duivenman en een eigen doelpunt.

De derde wedstrijd was tegen nummer drie Koedijk, waar een zware wedstrijd werd verwacht bleek dit erg mee te vallen. Een soeverein Boys 3 won met 2-6. Goals waren van Richard Wijmans 2, Pascal Hartog 2, Kevin Duiveman en Jerry de Wit.

Andere wetenswaardigheden:

- Door een kinderverjaardag (?!) moest vaste keeper Hugo v/d Sluis tegen Foresters verstek laten gaan waardoor invalkeeper Frank Madder op goal stond, dit ging niet helemaal vlekkeloos (een pingelmomentje waar Frank patent op lijkt te hebben was o.a. goed voor 1 van de tegengoals). Omdat Frank zelf ook nooit commentaar heeft op anderen werd dit uiteraard met de mantel der liefde bedekt.

- Superlatieven schieten tekort om de laatste goal van Richard Wijmans tegen Foresters te beschrijven, een lange pass van Vinnie trapte Richard met zijn volle wreef vanaf de rand van het strafschopgebied in 1 keer hoog via de binnenkant van de paal achter de verbouwereerde Foresters keeper. Echt alles was goed aan die goal, het geluid van de bal op de paal maakte hem zelfs nagenoeg perfect, een ware genotskreet steeg uit de kelen van de gelukkigen die aanwezig mochten zijn op dit hoogtepunt deze ervaren topschutter. Gevreesd moet wel worden dat mevrouw Wijmans de komende maanden op een droogie staat omdat deze goal goed was voor minstens een dozijn orgasmes van Richard.

- Op een uiterst sfeervol en goed onderhouden Flamingo’s complex mocht Boys 3 aantreden op het B-veld (op het A-veld stonden geen doelen). Er was 1 vrijwilliger aanwezig, die zowel de kleedkamers geopend had, koffie klaar had in de kantine en de scheidsrechter was. Naast de toeschouwer van Flamingo’s waren er weer een behoorlijk aantal Alkmaarsche Boys supporters aanwezig waardoor de dug-out aan alle kanten uitpuilde.

- Mooiste goal was van Ferry, die na een prachtige, van achteruit opgezette aanval beheerst afmaakte. Meest opmerkelijke was wel het subtiele hakje van Dennis, Dennis dacht dat hij hem op Rashid speelde maar het bleek Ferry te zijn. Gezien het feit dat Ferry en Rashid niet echt op elkaar leken toch enigszins frappant.

- Tegen Koedijk stond de 16-jarige Mike Kleiian van Alkmaarsche Boys O19 onder de lat, de jongeman was ongeveer 2 keer zo jong als de jongste Boys 3 speler maar speelde desalniettemin een foutloze pot.

- Ook Johnnie van de Kort speelde tegen Koedijk, gezien het feit dat hij al 3 jaar niet had gevoetbald is het best opmerkelijk zijn dat hij prima speelde (hij gaf zelfs een assist), de 90 minuten moeiteloos volmaakte en de volgende dag geen centje pijn had.

- Omdat Vinnie op de bank zat en Barry nog wat worstelt met zijn vrije-trappen-vertrouwen mocht Jerry een vrije trap nemen, hij schoot deze knap binnen dus de volgende vrije trap kan een mooie discussie gaan opleveren.

- Kevin Duiveman maakte tegen Koedijk met een mooi afstandsschot zijn jaarlijkse doelpunt, extra zoet was dat de keeper van dienst tegenwoordig met de ex van Kevin is. De glimlach was niet van Kevin’s gezicht te slaan de rest van de dag.

- De ziekenboeg is weer aardig gevuld met Ronald Slenters (hielspoor), Frank Madder (asjillespees) en Thijs Lekkerkerker (botkneuzing, kan dat? Ja dat kan). Gelukkig zijn er bijna gelijkwaardige vervangers beschikbaar. Daarnaast is vaste donderdag-supporter en vieze-voorzitter Bert de Boer geopereerd aan zijn nekhernia. Gelukkig gaat het beter en kan Bert ook mee met het jaarlijkse uitje volgend jaar naar. Ja waar naartoe eigenlijk?

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!