Nieuws van de Sponsorcommissie, update 28 maart - v. v. Alkmaarsche Boys

Nieuws van de Sponsorcommissie, update 28 maart

Nieuws van de Sponsorcommissie, update 28 maart

26 maart 2018 15:30


2 nieuwe sponsoren en een contractverlenging.

Café ’t Moddermannetje is sponsor geworden van Alkmaarsche Boys
Café 't Moddermannetje is een oud bruin café en staat bekend om zijn gezellige authentieke sfeer. U kunt er heerlijk borrelen met lekkere hapjes en tevens is het café te boeken voor feesten en partijen. Café 't Moddermannetje bestaat inmiddels 40 jaar en is op gevestigd op loopafstand van het station: Stationsweg 16 in Alkmaar

Van der Meulen’s Boekhandel (Langestraat 87) is een van onze nieuwe bordsponsoren
De plezierigste boekhandel in het centrum. Met hun brede assortiment en vakkennis zijn zij al ruim honderd jaar een begrip in Alkmaar en omstreken. Naast alle prachtige boeken die zij hebben, kunt u ook bij ons terecht voor een overvloed aan tijdschriften, prachtige wens/ansichtkaarten of een leuk cadeau. Verder bent u bij hen ook aan het juiste adres voor al uw kantoorartikelen (ook voor de zakelijke markt).

Tevens werd het contract van Mojo’s Eatertainment, Restaurant Abby’s, Bistro Bar de Buren, Bar Brasserie De Ritsz verlengd met 3 jaar.
Onder de Molen van Piet in de winkelstad Alkmaar staat Restaurant Abby's; even verderop vindt u Bar Brasserie De Ritsz, de vroegere Vestibule.

In het oude centrum,  aan de historische visbanken, is Café Restaurant De Buren gevestigd. En op het altijd bruisende Waagplein vinden we Mojo's Eatertainment.

Op bijgevoegde foto’s ziet u Rodney Held (’t Moddermannetje), Arjan de Boer (Van der Meulen) en Alex op de Weegh (Mojo’s e.a.) bij de ondertekening van hun contractenDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!