Alkmaarsche Boys B1 wint van Foresters

18 maart 2006 0:00

In de strijd om het kampioenschap heeft Alkmaarsche Boys B1 goede zaken gedaan door met 2-1 te winnen van Foresters B1. De wedstrijd tussen de no.1 en de no.2 werd gespeeld op een koud Boyscomplex, waarbij beide teams aan elkaar waren gewaagd. Na wat enkele kansen bleef het echter op 0-0 steken bij rust. De tweede helft kwamen er geleidelijk wat meer kansen, maar het was de Boys die op 1-0 kwam na een fout in de verdediging van Foresters. Met nog 10 minuten op de klok maakte Alkmaarsche Boys ook nog de 2-0, dus toen leek het erop niet meer mis te kunnen gaan. Echter door een concentratiefoutje slaagde Foresters er toch nog in om op 2-1 te komen vlak voor tijd en leek het nog spannend te gaan worden. De scheidsrechter die flink veel tijd bij trok zorgde ervoor dat Foresters alles op alles zette op langszij te komen. Gelukkig klonk eindelijk het eindsignaal en won de B1 deze belangrijke wedstrijd.
Zoals het er nu naar uit ziet heeft Alkmaarsche Boys B1 alles in eigen hand en maken zij een grote kans dit seizoen als kampioen af te sluiten. (mk)