Voormalig bestuurslid Ab Knip overleden - v. v. Alkmaarsche Boys

Voormalig bestuurslid Ab Knip overleden

Voormalig bestuurslid Ab Knip overleden

20 februari 2018 21:30


Met verdriet heeft het bestuur kennis genomen van het overlijden van voormalig bestuurslid Ab Knip.

Op zondag 18 februari is ons voormalig bestuurslid Ab Knip overleden. Ab, die al sinds 1939 lid was van Alkmaarsche Boys, is altijd wel betrokken geweest bij zijn Alkmaarsche Boys. Na in de jeugd te hebben gespeeld, was hij een verdienstelijke linksbuiten in ons 1e elftal. Met een goed scorend vermogen was hij succesvol voor het team en wist ook via onnavolgbare wijze de bal voor te zetten.

Na de selectie ging hij in een lager team voetballen en met zijn kameraden werd er jarenlang altijd nog een mooie vakantie gevierd, waar Ab en zijn vrouw Nel graag aan deelnamen.
Verder is Ab jarenlang trekker geweest van de seniorencommissie, commissaris van materiaal geweest en is hij ook 11 jaar lang bestuurslid geweest van 1980 t/m 1991.
Voor zijn verdienste is hij dan ook benoemd tot Lid van Verdienste van Alkmaarsche Boys in 1971 en ontving hij de Zilveren Bondspeld in 1991.

De laatste jaren kwam hij nog regelmatig bij thuiswedstrijden kijken bij ons 1e elftal en was hij nog vaste gast in onze bestuurskamer zolang zijn gezondheid het nog toeliet.

Wij danken Ab voor zijn inzet voor Alkmaarsche Boys en wensen de directe familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden,
v.v. Alkmaarsche Boys
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!