Verlenging Mats Blokdijk en aanstelling Ferenc van den Broek - v. v. Alkmaarsche Boys

Verlenging Mats Blokdijk en aanstelling Ferenc van den Broek

Verlenging Mats Blokdijk en aanstelling Ferenc van den Broek

18 januari 2018 19:45


Contractverlenging Mats Blokdijk en aanstelling Ferenc van den Broek

Het bestuur kan melden dat het contract verlengd is met hoofdtrainer Mats Blokdijk voor nog een seizoen. Mats is nu 1,5 jaar verbonden aan Alkmaarsche Boys. Wij zijn zeker van een goede 2e seizoenshelft om Alkmaarsche Boys te behouden voor de 2e klasse. Daarnaast kan Alkmaarsche Boys zondag 2 nog kampioen worden, dus volop aanknopingspunten om geen gekke beslissingen te nemen, maar om gewoon verder te bouwen aan een mooie toekomst voor de club.

Ook kan het bestuur melden dat Ferenc van den Broek is aangesteld als nieuwe assistent trainer vanaf het nieuwe seizoen. Hij volgt hiermee Junior Pourier op die zijn trainersloopbaan elders gaat vervolgen, maar uiteraard wel gewoon het seizoen netjes afmaakt.
Ferenc van den Broek heeft o.a. als assistent trainer gewerkt bij Zaanlandia en HSV Heiloo, is woonachtig in Alkmaar en is ook TC2 gediplomeerd.

Wij feliciteren Mats met zijn verlenging, heten voor straks Ferenc welkom op de club en wensen Junior ook veel succes de tweede seizoenshelft en succes in zijn verdere loopbaan na Alkmaarsche Boys.

Bestuur Alkmaarsche Boys
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!