Facebook Toestaan Niet toestaan

Alkmaarsche Boys B1 Kampioen

3 mei 2015 10:45

De B1 van Alkmaarsche Boys is zaterdagmiddag kampioen geworden.

Het slot van een geweldig seizoen was in Waarland tegen Con Zelo waar één punt genoeg zou zijn om het kampioenschap veilig te stellen. Maar binnen tien minuten hadden onze talenten de wedstrijd al met twee prachtige treffers naar hun hand gezet.
Con Zelo werd de eerste helft met snel combinatiespel volledig zoek gespeeld en met nog twee mooie doelpunten aan de kant gezet.

De tweede helft was begrijpelijk iets minder, maar na een tegendoelpunt en twee afgekeurde Boystreffers stond de overwinning van 1-4 op het bord en was het kampioenschap een feit.
Direct na de wedstrijd werden de mannen gefeliciteerd met een bloemetje.
Een paar foto's van de feeststemming vindt u op onze Facebookpagina.