Zaterdag 1 jaagt Westfriesland schrik aan - v. v. Alkmaarsche Boys

Zaterdag 1 jaagt Westfriesland schrik aan

Zaterdag 1 jaagt Westfriesland schrik aan

8 december 2014 17:00


Zaterdag 29 november mochten de zaterdagsen aantreden tegen de (toen nog) ongeslagen ploeg uit Andijk, tevens virtueel koploper. Inderdaad, toen nog wel, met de staart tussen de benen mocht de thuisreis weer aanvaard worden. Een degelijk en doelmatig spelend zaterdag 1 had lak aan de stand op de lijst en ook aan de het theoretisch gezemel van de competitie voorspellers. Drie keer Sercan, één keer Bibitelli en tweemaal supersub Thomas van Elst zorgden aan onze zijde voor de goals, terwijl één Andijker opgejaagd door Bibitelli er ook eentje achter zijn eigen doelman dropte. Een klinkklare 7-3 overwinning op “dat winnen jullie nooitvergeethetmaarkanslozemissie”uit Andijk….
Bibitelli had overigens aandeel in zes doelpunten!!!

6 december had men Blokkers uit in de schoen geschoven. Vanwege het hoge aantal geblesseerden en zieken, plus afzeggingen vanwege de man met de baard was al snel het idee geboren om de wedstrijd uit te stellen. Helaas reageerde de tegenstander in zijn geheel niet, dus werd op vrijdagavond alsnog een lijstje in de schoen gedaan en kon de ploeg alsnog aangevuld worden met Stefan Schouten en German Nater. Sint had het goed met ons voor…. Niet echter met de Blokkers. Een stevig begin leverde de Blokkers weinig applaus op. Dat was er wel voor onze Goallie Tim Krullen.
Die ranselde de ene na de andere spectaculaire inzet spectaculair in het kwadraat uit de goal.
Waar we vorige week effectief waren, waren we het dit keer zeker. Vier kansen vier goals. Twee maal Sercan, Cenko”O en Bibitelli. Rust 1-4.
Na de rust brak Jordie de Blokkers definitief. Een corner, handig overstapje van de kersvers ingevallen Kenneth en een pegel van jewelste van Jordie. Gelijk het een na laatste wapenfeit van Kenneth, want een minuut later rosde een Blokkerdozer door en blesseerde Kenneth aan zijn knie. 
5 minuten reizen voor drie minuten voetbal. 
Omdat Blokkers alsnog de 2-5 fabriceerde besloot Daan Groot maar even mee te gaan met een corner. Ook hij wist Blokkers opnieuw te breken met een prachtige goal. Vlak voor tijd nog een Mis Verstands verkiezing in de 5 meter, juryleden Tim Pav en Rik wisten het even niet. Uitslag 3-6.
Een stevige overwinning op een ploeg die gelijk met ons stond. Verdedigend ging het vandaag ook weer goed. Wekelijks is voorstopper Larstupilami met het uitschuifbare been een schrik voor iedere spits. Dit keer goed werk van good-old Stefan en de geslepen German. Thanx voor jullie inzet mannen.
Volgende week Hollandia op visite see you than folks J

Was getekend,

Paul Hogan

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!