Boys 3 nieuws oktober - v. v. Alkmaarsche Boys

Boys 3 nieuws oktober

Boys 3 nieuws oktober

28 oktober 2014 12:30


Oktober 2014

De maand oktober was een maand waarin, door een geplande vrije zondag en een ongeplande (door het terugtrekken van Flamingo’s 2, slechts 2 wedstrijden werden gespeeld. Ze werden wel allebei ruim gewonnen waardoor een 2e plaats in de ranglijst wordt ingenomen op korte afstand van koploper Uitgeest.

De 1e wedstrijd was tegen Graftdijk 2 onder leiding van de prima scheidsrechter (en voormalig lokale topscorer) Kees Groot. Graftdijk bleek een jonge maar matige voetballende ploeg te hebben waartegen een gemakkelijke 2-6 overwinning werd behaald. Goals waren van Barry 3, Richard 2 en Rob de Wit.

De 2e wedstrijd was tegen de angstgegner van vorig seizoen Knollendam 2, een ploeg met een paar prima aanvallers maar ook met een matige verdediging. Gevolg was een 8-5 overwinning. Goals waren van Barry 4, Dennis 3 en Edwin.

Andere Boys 3 wetenswaardigheden:

- Barry lijkt een patent op mooie (lob) goals te hebben, na tegen een HSV zo te hebben gescoord zag hij ook tegen Graftdijk de keeper te ver voor zijn goal staan en verschalkte hij deze met een lob. Overigens heeft Barry in 4 wedstrijden nu 12 keer gescoord, best een aardig gemiddelde.

- Het gemiddelde van de andere (voormalige?) top spits in oktober is overigens wel prima, 2 goals in 1 wedstrijd. Omdat hij in alle andere wedstrijden slechts 1 keer scoorde heeft hij nog wel wat goed te maken de komende wedstrijden.

- Tegen Graftdijk deed Richard deed er op zijn bekende manier wel echt alles aan om zijn fout te corrigeren. Hierna schoof hij de verantwoordelijkheid voor de ontstane tegengoal af door nadat hij zelf de bal had verkloot de grensrechter (nota bene semi-invaller Winfred) verweet niet te vlaggen voor een vermeende uitbal. Volgens Winfred was de bal minimaal echter een meter ‘in’ dus bleef het vlagsignaal terecht uit.

 - Tegen Knollendam floot Eric Pattenier een haast foutloze wedstrijd (alleen moet hij volgens een anonieme kenner annex tobscheidsrechter wat meer en zinvollere meters maken, meer naar de grensrechters kijken, voor alle overtredingen fluiten, niet voor overtredingen fluiten die dat niet zijn en vooral naar meer naar Grietzen zelf luisteren).

- Ondanks dat het in het wedstrijdverslag niet helemaal tot uiting kwam speelden tegen Knollendam vooral Dennis en Barry een hoofdrol door respectievelijk 3 en 4 goals voor hun rekening te nemen. Dennis schoot zelfs met zijn (nog) mindere linkerbeen van afstand 2 keer raak.

- Sommige mensen denken (hele) wedstrijden te kunnen spelen zonder te trainen, zo werkt dat dus niet bij Boys 3

- De gebruikelijke mededelingen over de ziekenboeg kunnen beperkt blijven, Frank sukkelt een beetje met zijn asjillespees en Martin is nog afwezig door problemen met zijn kniebanden waardoor Boys 3 toch stevig inboet aan gewicht (maar dit weer wint aan kwaliteit).

- De datum en locatie van het uitje van 2015 is inmiddels vastgelegd. Het zal Riga gaan worden, dit ligt in Estland (of Letland).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!