Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Enerverende derby eindigt onbeslist (4-4)

12 oktober 2014 22:00

De derby in de 3e Klasse B tussen Alkmaarsche Boys en Kolping Boys is zondag na een enerverende wedstrijd in 4-4 geƫindigd.Voor de thuisploeg leek er tien minuten na de rust niets aan het handje na een 3-0 voorsprong dankzij goals van Stefan van Wort, Jordi Piek en Tom Hofkamp. Toen Piek even later zijn eigen doelman passeerde hoefde men nog niet onrustig te worden, maar in de slotfase gebeurde er nog van alles. Kolping Boys presteerde het om in een tijdsbestek van zes minuten drie keer te scoren via Maurice Twisk en Rowell Doesburg (2x), en nam dus brutaal een voorsprong. Maar niets was zeker in deze derby waarin scheidsrechter Van Loen negen maal geel trok. In blessuretijd werd Raymond Brandsma onder uit gehaald en liet Khalid Ezhar vanaf elf meter de gelijkmaker noteren (4-4)

Zondag 2 wist eerder op de dag wel te winnen. Dankzij doelpunten van Tarik Marzak, Rob Admiraal en Pascal Hartog werd KSV 2 met 3-1 verslagen.

Foto's van Zondag 1 en 2 staan op onze Facebook pagina.