Facebook Toestaan Niet toestaan

Boys 1 verslaat Berdos

10 oktober 2005 0:00

Tim haalt uit voor de 0-1.

Op een prachtige herfstdag heeft Alkmaarsche Boys 1 op eenvoudige wijze Berdos opzij gezet: 1-3. Alledrie de doelpunten voor Alkmaarsche Boys zijn gemaakt door Tim Suykerbuyk. In de 28e minuut opende Tim de score vanuit een vrije trap. De laatste 10 minuten voor de rust brak een sterke periode aan voor Berdos en dus een lastige voor de Boys. In de 45e minuut scoorde Frank Stokman de gelijkmaker. Ruststand: 1-1.

Het vieren van de 1-2.

Na de rust stelde Alkmaarsche Boys orde op zaken. In de 54e en 80e minuut scoorde Tim nog tweemaal, eindstand 1-3. Opvallend in de 4e klasse A is dat de top 5 gewonnen heeft en er al een gat is van 6 punten tussen de nummers 5 (Alkmaarsche Boys) en 6 (LSVV). Wil Zondag 1 aansluiting behouden dan is het zaak om volgende week van Den Helder te winnen.

Klik op Zondag 1 voor de uitslagen en bijgewerkte stand.
Klik op Persnieuws voor het verslag in de Alkmaarsche Courant.