Boys 3 nieuws oktober - v. v. Alkmaarsche Boys

Boys 3 nieuws oktober

Boys 3 nieuws oktober

31 oktober 2013 9:00


Boys 3 nieuws oktober

Na een succesvol september liep Boys 3 eind oktober in een stormachtig Egmond tegen haar eerste nederlaag aan, wel wordt nog steeds de koppositie ingenomen. Helaas werden er door de weersomstandigheden ook een aantal wedstrijden afgelast maar werd er wel een oefenwedstrijd gespeeld tegen Kolping Boys 3.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen SVW ’27 4, dit was een ploeg die nog niet veel punten had vergaard. De 2-3 Boys-winst doet een spannende wedstrijd vermoeden maar dit was vooral te wijten aan de hoeveelheid kansen die werd gemist. Goals van Richard 2 en Frank Sassen.

De tweede wedstrijd was een oefenwedstrijdje tegen het een klasse hoger spelende Kolping Boys 3, op het kunstgras van het A-veld speelde Boys 3 een prima pot; eindstand 9-2. Goals van Richard 2, Sander v K 2, Barry, Ferry, Patrick, Dennis en Frank M.

De derde wedstrijd was tegen het nog puntloze maar versterkte Zeevogels 3, een erg matige wedstrijd waar de stormachtige wind ook een rol speelde, resulteerde in een jammerlijke en onnodige 4-2 nederlaag. Goals waren van Barry en Richard.

 

Andere Boys 3 wetenswaardigheden:

-          Nieuws uit de ziekenboeg: Nick van de Mosselaar is gelukkig weer hersteld van een nare scrotumkwetsuur welke hij opliep toen hij tijdens de training tegen een doeltje aanliep. Arjan Timmer en Ronald Slenters hebben allebei lichte lijkende blessures van welke het herstel niet te lang zou moeten duren. Rob de Wit heeft zijn enkelbanden gescheurd en is dus voorlopig even klaar en Niels’ blessure blijkt hardnekkiger dan gedacht.

-          Patrick heeft gelukkig nieuwe kicksen gekocht, tegen SVW leek hij zijn schoenen nog aan te hebben maar bleek toch op een sok te lopen doordat de onderkant geheel had losgelaten. Nadat hij de reserve-schoenen van Edwin had aangetrokken ging het een stuk beter (door de wondersloffen wellicht).

-          In een ingelaste oefenwedstrijd tegen Kolping Boys 3 werd de beste wedstrijd van het seizoen gespeeld, vooral de 1e helft was van grote klasse en schoonheid. Mooie bijkomstigheid was dat Ferry Duiveman weer eens 90 minuten kon spelen (al had hij wel wat moeite met het tempo).

Toch ook wel bijzonder om te merken hoe menigeen met zo’n oefenwedstrijd omgaat. De één doet er thuis alles aan, misschien een klein smoesje en de ander ………

-          Een beetje een déjà-vu in de laatste wedstrijd van oktober. Waar twee seizoenen geleden het puntloze St George aan haar eerste punten werd geholpen deed Boys 3 dat deze keer bij Zeevogels 3. Wel had Zeevogels beduidend meer klasse dan de Spierdijkers, neemt niet weg dat de nederlaag onnodig was.

-          Tegen Zeevogels had de geblesseerde Arjan Timmer vanaf de bank weinig complimenten over voor zijn teamgenoten, zijn lievelingswoord “prutser” kwam een keer of 30 vanaf zijn lippen deze middag (en terecht).

-          Barry wist zeker dat tegen Zeevogels een record was gebroken, de scheidsrechter keurde in deze ontmoeting maar liefst 4 Boys-doelpunten af. Volgens Barry was dat niet in alle gevallen terecht en wees de man daar aan het einde van de wedstrijd nog even netjes op.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!