Overzicht jeugdwedstrijden 17/18 maart - v. v. Alkmaarsche Boys

Overzicht jeugdwedstrijden 17/18 maart

Overzicht jeugdwedstrijden 17/18 maart

16 maart 2012 0:00


Kijk hieronder voor een overzicht van de jeugdwedstrijden van dit weekend. De C1 en E1 van Alkmaarsche Boys komen dit weekend niet in actie.

F-PUPILLEN

Alkmaarsche Boys F1 is de voorjaarscompetitie overtuigend begonnen. Na drie zeges staat de ploeg bovenaan. Zaterdag om 09.00 uur ontvangt de F1 hekkensluiter HCSC F2 uit Den Helder.

Alkmaarsche Boys F2 gaat zaterdagochtend op bezoek bij ODIN\'59 te Heemskerk. Een spannend duel kan verwacht worden want Alkmaarsche Boys staat tweede en de thuisploeg op een derde plaats.

Alkmaarsche Boys F3 van trainer Bob Prenda wacht nog op de eerste overwinning in de voorjaarscompetitie. Wellicht lukt dit zaterdag als men om 09.00 uur KSV F12 ontvangt. 

E-PUPILLEN

Alkmaarsche Boys E1 is vrij

Alkmaarsche Boys E2 kende een uitstekende najaarscompetitie, maar wist in de voorjaarspoule nog geen zege. te behalen. Zaterdag gaat de ploeg van trainer Ronald Slenters op bezoek bij Vitesse\'22 E5 te Castricum.

Alkmaarsche Boys E3 behaalde drie overwinningen op rij en staat bovenaan in de voorjaarscompetitie. Zaterdag speelt de ploeg om 10.30 uur een thuiswedstrijd tegen stadsgenoot AFC\'34 E6.

D-PUPILLEN

Alkmaarsche Boys D1 speelde pas twee competitiewedstrijden na de winterstop. Net als de E3 spelen zij ook een heuse stadsderby want zaterdag om 10.30 uur ontvangen zij de D1 van De Flamingo\'s.

Alkmaarsche Boys D2 gaat zaterdag in Akersloot op zoek naar de eerste zege sinds de winterstop. De ploeg van trainer Dennis Krap speelt een uitwedstrijd bij Meervogels D3.

C-JUNIOREN

Alkmaarsche Boys C1 zou in actie komen tegen Berdos, maar deze wedstrijd gaat niet door. Berdos heeft helaas moeten afzeggen vanwege persoonlijke omstandigheden.

B-JUNIOREN

Alkmaarsche Boys B1 
speelde woensdagavond een slordige wedstrijd tegen De Foresters die met 3-6 verloren ging. Zaterdag treft de B1 opnieuw een tegenstander uit Heiloo als men op bezoek gaat bijhekkensluiter HSV B2.

A-JUNIOREN

Alkmaarsche Boys A1 staat op een vijfde plaats in de 1e klasse, en mag nog steeds hopen op het bereiken van de nacompetitie. Zondag dient men in een thuiswedstrijd (12.00 uur) dan wel af te rekenen met de nummer twee in de stand, SRC A1.

Kijk links in het menu onder de knop Jeugd voor alle aanvangstijden

(pvdm)

   
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!