Darters weer op de goede weg! - v. v. Alkmaarsche Boys

Darters weer op de goede weg!

Darters weer op de goede weg!

13 februari 2012 0:00


Na een kleine dip proberen de Boys darters er weer bovenop te komen!

Vorige week werd er weer een prima resultaat neergezet, door de Eendracht aan de zegekar te binden! Met maar liefst 8 - 1 werd de verliespartij van de Heeren All Stars weer rechtgezet!

Na elektronische miscommunicatie tussen bond en captain vonden ze het nodig om ons te benadelen met 5 strafpunten, lang leve het nieuwe elektronische systeem!

Toch lieten de mannen zich niet uit het veld slaan en kregen de ideale tegenstander op bezoek! Vorige partij werd er namelijk verloren tegen Swan 2002 en er was dus nog wel wat recht te zetten!

Met Jim in de wissel en Martijn als werkzieke gingen de volgende mannen van start:

1. Steef
2. Mikey
3. Michael
4. Jacco

In tegenstelling tot wat Steef normaal doet in zijn single partijen, wist hij dit keer niet te imponeren! Met een matige partij van zijn kant moest hij de partij en zodoende het 1e belangrijke punt laten aan de Swan 2002!
Mikey daarentegen begon gelijk fantastisch door gelijk een 180 score te noteren! Hij hield dit niveau gedurende de partij goed vast en trok de stand weer gelijk!
Michael begon erg slordig en wist maar weinig pijlen goed bij elkaar te krijgen! Hij liep hierdoor in elke leg achter de feiten aan, ware het niet dat zijn sterke dubbels uitgang boden en hij zodoende de Boys toch op voorsprong kon zetten!
Jacco was vanavond een klasse apart! Onze Opa liet geen spaan heel van zijn tegenstander en speelde zijn beste partij van het seizoen! Alles waar hij op gooide ging er ook in en hierdoor werd met een 3 - 1 voorsprong begonnen aan de koppels!

Jacco en Steef begonnen aan de koppels en aan hun dus de taak om Boys richting de overwinning te gooien! Ook in de koppels liet Jacco zien dat hij toch echt over een groot dartstalent beschikt! Met een paar fantastische finishes behaalden de beide mannen het 4de punt!
Aan Mikey en Michael toen de taak om de overwinning binnen te slepen! Wederom wist Mikey een 180 score te noteren en met Michael zijn dubbels zat het ook wel snor! Dit alles resulteerde dus in een overwinning voor de Boys!
Wat hierna gebeurde was een combinatie van onderschatting, ongelovelijke scores van de tegenstander en het niet raken van de dubbels bij de Boys! Mikey en Michael, Jacco en Jim gingen allebei ten onder tegen het 2de koppel van Swan 2002!

Het teamspel werd wel met grote overmacht gewonnen door het thuisspelende team en hiermee werd er dus een 6 - 3 eindstand bereikt!

Ondanks de paar tegenslagen die we hebben gehad is er toch veerkracht getoond door de dartende mannen en als we dit weten vast te houden staan er mooie dingen te gebeuren!

Stand na 13 wedstrijden:

Positie     Team                                Gespeeld     Punten

1       Boys                                               13                 85  
2       Heer Hugo Bulls                          14                 79
3       Reiber Service                              14                 76
4      De Linke Boys                               13                 72
5      The Flight U-Turns                       14                 66
6      Swan 2002                                    13                 63
7      De Heeren All Stars                     12                 53 
8      Vind ik leuk                                    13                 45 
9      Hypers nooit te laat                      14                 33
10    De Eendracht 3                            12                 31
11    Pimpelaar Power                         12                 25Dartsteam Boys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!