Resultaten jeugdteams 28/29 januari

28 januari 2012 0:00

Maar liefst acht jeugdploegen van Alkmaarsche Boys kwamen zaterdag in actie, en dit leverde vijf overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen op. De grootste zege van de dag was voor de F2 want zij zorgden in de wedstrijd tegen Velsenoord voor een onvervalste negenklapper. Zondag was de A1 niet tegen koploper SVW\'27 opgewassen. Kijk hieronder voor alle resultaten van dit weekend.

Alkmaarsche Boys A1 - SVW\'27 A1 2-6

De A1 van trainer Erden Yar bleek op een zeer zwaar veld slechts een helft opgewassen tegen koploper SVW\'27. Na een vroege achterstand kwam Alkmaarsche Boys snel weer op voorsprong door doelpunten van Ali Aslan en Furkan Arslan, en dit was op dat moment zeker niet onverdiend. Binnen een minuut na de pauze was het echter alweer gelijk, en dit kwam blijkbaar als een mokerslag aan. Er leek in die tweede helft niets meer goed te gaan, en hier profiteerden de Heerhugowaarders optimaal van.
Foto\'s en verslag

\"\"

Alkmaarsche Boys B1 - JVC B2 4-1

De B-junioren van Alkmaarsche Boys wonnen voor de tweede keer dit seizoen van JVC, en waar het bij de eerste wedstrijd nog vrij moeizaam ging daar was de B1 nu vanaf het eerste fluitsignaal de beste ploeg. Reeds in de eerste helft nam de ploeg van de trainers Kamil Karer en Mohammed Keskin een terechte 2-0 voorsprong. Nadat Dimaggio in de tweede helft een strafschop benutte was de wedstrijd definititef beslist al werd er aan beide kanten nog een keer gescoord. Behalve Dimaggio scoorden Redouan, Elias en Oussama voor Alkmaarsche Boys.

LSVV C1 - Alkmaarsche Boys C1 2-2

Tijdens één van de allereerste wedstrijden van dit seizoen verloor Alkmaarsche Boys C1 kansloos van LSVV C1 (1-9). Tijdens de uitwedstrijd bij LSVV bleek dat de ploeg sinds die tijd aardig wat progressie heeft geboekt. Nadat er vorige week al een ruime zege werd behaald wist het team van trainer Jim Sligting in Zuid Scharwoude een verdienstelijk gelijkspel uit het vuur te slepen. Na een 1-0 achterstand bij rust speelde Alkmaarsche Boys in de tweede helft uitstekend en kwam men op voorsprong door goals van Faissal en Ferhan. Helaas moest er toch nog een tegentreffer geincasseerd worden, maar het resultaat mag er zijn.

Alkmaarsche Boys D1 - vrij

Alkmaarsche Boys D2 - AFC\'34 D5 4-9

Alkmaarsche Boys D2 van trainer Dennis Krap heeft voor de tweede maal dit seizoen een ruime nederlaag geleden tegen AFC\'34. Krap erkende dat de tegenstander beter, en vooral fysiek sterker was, maar zag ook dat zijn ploeg stappen heeft gemaakt sinds de vorige wedstrijd. Voor Alkmaarsche Boys werden de doelpunten gemaakt door Mohammed (2x), Endrilon en Sem.

Limmen E4 - Alkmaarsche Boys E1 0-8

Alkmaarsche Boys E1 is de voorjaarscompetitie begonnen met een ruime zege. Op Sportpark Damphegeest in Limmen won de ploeg van trainer Erden Yar na een 0-5 ruststand met liefst 0-8. Adem Can scoorde drie doelpunten en de overige goals werden gemaakt door Yunus (2x), Mitchel, Roy en Ismael.

Alkmaarsche Boys E2 - HSV E6 2-4

Alkmaarsche Boys E2 en HSV E6 maakten er zaterdagochtend op Sportpark Overdie een leuke en open pot van waarin geregeld goed voetbal te zien was. De ploeg van trainer Ronald Slenters nam een voorsprong door een doelpunt van Yassir, maar ging toch met een achterstand rusten. Na de pauze zorgde Hesham voor de gelijkmaker en vanaf dat moment kon het alle kanten op. Uit twee vloeiende aanvallen wisten de gasten twee keer te scoren, en zo namen zij de punten mee naar Heiloo.
FOTO\'S

\"\"

Berdos E5 - Alkmaarsche Boys E3 2-4

Alkmaarsche Boys E3 van Ozan Billor en Ahmet Aslan heeft zaterdag in Bergen op karakter de overwinning binnen gesleept. Na een 2-0 achterstand werd er evengoed nog met 2-4 gewonnen waarbij Eray drie goals voor zijn rekening nam en Nika de vierde.

FC Den Helder F3 - Alkmaarsche Boys F1 1-4

Wij ontvingen van leider René Oudshoorn het volgende leuke verslag:
Om 10 uur trad het vlaggenschip van de f aan bij de f-jes van Den Helder. Dit betekende een reistijd van een uur (!!!) en dus vertrokken wij om half 9. Met z\'n negenen, wat een beetje half aanvoelde, daar Aimain voorlopig heeft besloten te stoppen. Voor ons was het de eerste wedstrijd van de najaarscompetitie, dus nieuwe ronde, nieuwe kansen.De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen wat dus direct een gedeelde koppositie inhoud. Duidelijk is dat er steeds beter gespeeld word, er wordt overgespeeld en vrijgelopen.Aryen heeft laten zien dat hij ook laatse man kan spelen en scoorde eveneens! Bas was een rots in de branding en ontpopt zich meer en meer als een leider van het team. Kazim liet zich over het hele veld zien en kan op de terugreis ook uitstekend navigeren in de auto. We zien nu alweer uit naar de tweede wedstrijd, we spelen dan om behoud van de koppositie! Hup AB F1!!!

Alkmaarsche Boys F2 - FC Velsenoord F2 9-0

Alkmaarsche Boys F2 van trainer Rob de Vroome heeft deze zaterdag voor de grootste overwinning van de dag gezorgd. Tegen Velsenoord was de ploeg vanaf begin af aan de betere en liep men uit naar een prachtige negenklapper. Bekir kroonde zich tot man of the match door binnen een kwartier een hattrick te maken, en totaal vier goals voor zijn rekening te nemen.

Alkmaarsche Boys F3 - Koedijk F7 1-6

Alkmaarsche Boys heeft sinds de winterstop weer een F3. Nadat vorige week een oefenwedstrijd in Koedijk werd gewonnen, liep het in de eerste competitiewedstrijd iets anders. De ploeg van trainer Bob Prenda moet nog wat aan elkaar wennen, en bleek nog niet opgewassen tegen Koedijk F7. Gezien de spelvreugde kan het echter niet lang duren dat dit nieuwe team binnen afzienbare tijd de punten gaat pakken.