RTV Alkmaar presenteert 'De Verlenging' - v. v. Alkmaarsche Boys

RTV Alkmaar presenteert 'De Verlenging'

RTV Alkmaar presenteert 'De Verlenging'

18 januari 2012 0:00


RTV Alkmaar start binnenkort, samen met Gunnery\'s Irish Pub Chapman Events en RODI Media, met het voetbalpraatprogramma De Verlenging. Vanaf 23 januari 2012 tot aan het einde van het seizoen wordt elke maandagavond in De Verlenging het regionale voetbalnieuws besproken. Locatie is het AZ-bolwerk op de Platte Stenenbrug, Gunnery\'s Irish Pub. De presentatie is in handen van Peter Koch. Hij praat elke maandagavond met vertegenwoordigers (spelers, trainers, bestuurders, mensen van de jeugdopleiding) van de zes Alkmaarse voetbalclubs, AFC\'34, Alcmaria Victrix, Alkmaarsche Boys, de Flamingo\'s \'64, Kolping Boys en Jong Holland.

In het verleden sprak Peter al met Dick Advocaat, Ton Boot, Toon Gerbrands, Dick Scheringa, Keje Molenaar en Ronald Koeman. Het is waarschijnlijk dat deze, en anderen, weer een keer aan tafel zullen aanschuiven. Gespreksonderwerp zijn de resultaten en ervaringen van deze personen met hun clubs van het zojuist afgelopen weekend. Tevens zullen de ontwikkelingen bij AZ ter sprake komen. De Verlenging heeft als doel Alkmaar en directe omgeving nog meer te betrekkken bij het regionale voetbal en alles wat daarbij komt kijken. De duur van het programma bedraagt ongeveer 1 uur. De Verlenging zal vanaf maandag 23 januari a.s. live beginnen rond 19.00 uur. De Gunnery\'s is open vanaf 17.00 uur. 

De eerste uitzending is te zien op dinsdagavond 24 januari om 18.00 uur en om 22.00 uur op RTV Alkmaar. Daarnaast op eigen VIMEO channel van Chapman Events en natuurlijk Youtube (internet). Het programma zal gesponsord worden door een aantal bedrijven uit de regio. Een substantieel bedrag van de sponsoring zal ten goede komen aan bovengenoemde amateurverenigingen, waaronder dus Alkmaarsche Boys.

Op dinsdagavond 10 januari hebben de Alkmaarse voetbalvoorzitters samen met Peter Koch en RTV Alkmaar een succesvolle aftrap gedaan en hopen dat dit programma een succes wordt en wekelijks druk zal worden bezocht door voetbalfans en leden van de aangesloten verenigingen.

Op maandag 6 februari zal Alkmaarsche Boys aan tafel zitten bij de opname van het programma \'De Verlenging\', waarbij de eerste keer voorzitter Michel Kuijpers namens Alkmaarsche Boys het woord zal doen. De uitzending volgt dan op dinsdagavond 07 februari om 18.00 uur en om 22.00 uur op RTV Alkmaar.

De eerstvolgende opname waar Alkmaarsche Boys daarna aan bod zal komen is op maandag 27 februari. In de aanloop naar deze uitzending zullen we beoordelen welke persoon dan namens Alkmaarsche Boys aan tafel mag zitten in het programma. De toegang is gratis, dus kom eens kijken op maandagavond en vooral op maandag 6 februari met de Boys in de uitzending!!
(mk)
 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!