Resultaten jeugdteams 10/11 december

11 december 2011 0:00

Negen jeugdteams van Alkmaarsche Boys kwamen zaterdag in actie in competitieverband. Dit leverde zes overwinningen, een gelijkspel en twee nederlagen op. Met name de D2 en E2 waren op schot want zij kwamen in de dubbele cijfers terecht. Kijk hieronder voor een overzicht:

ZATERDAG 10 DECEMBER

Limmen B1 - Alkmaarsche Boys B1 3-1

De B-junioren van Alkmaarsche Boys hebben een goede wedstrijd helaas niet met een goed resultaat kunnen afsluiten. Tegen de nummer twee in de stand, Limmen B1, hield de ploeg van trainer Kamil Karaer ruim een uur stand, en had het bij momenten het beste van het spel. Na de 1-0 va de thuisploeg zorgde Abderrahim voor de gelijkmaker. Hiermee leek een stuntje in de maak, maar in de laatste vijf minuten moest de B1 helaas alsnog het onderspit delven.

Alkmaarsche Boys C1 - Jong Holland C1 0-7

Alkmaarsche Boys C1 bleek in de thuiswedstrijd tegen stadsgenoot Jong Holland helaas niet opgewassen tegen de tegenstander. Na een snelle 0-1 achterstand speelde de ploeg van trainer Jim Sligting redelijk voetbal, maar bleek een tweede treffer van de gasten het breekpunt. Nog voor de rust scoorden de hooggeklasseerde oranjehemden  nog eenmaal om in de tweede helft uit te lopen naar een zevenklapper.
foto\'s

\"\"

Alcmaria Victrix D1 - Alkmaarsche Boys D1 1-1

De D1 van Alkmaarsche Boys boekt de laatste weken steeds meer progressie. Het team van trainer Raymond van der Meijden staat al sinds het begin van de competitie onderaan, maar wist vorige week verrassend te winnen van Reiger Boys (3-2). Ook in de uitwedstrijd bij middenmoter Alcmaria Victrix werd een uitstekend resultaat geboekt. De D1 kwam weliswaar onnodig op achterstand, maar een treffer van Savas zorgde voor een dik verdiend punt.

Alkmaarsche Boys D2 - Koedijk D8 11-0

Na drie nederlagen op rij heeft de D2 van trainer Dennis Krap weer eens een overwinning behaald. In de thuiswedstrijd tegen Koedijk deed men dit gelijk maar even met dubbele cijfers. Na een 7-0 ruststand werd er met maar liefst 11-0 gewonnen dankzij doelpunten van Mohammed (4x), Brent (2x), Endrilon (2x), Kerim, Nassim en Sem.

Alkmaarsche Boys E1 - Limmen E4 2-1

Niet voor het eerst dit seizoen bleek de wedstrijd van de E1 één van de spannendste van dit weekend. De ploeg van trainer Erden Yar won dit seizoen al vier maal eerder met één doelpunt verschil verschil en deed dat ook in de thuiswedstrijd tegen Limmen. Na een 0-1 achterstand maakte Yunus voor de rust gelijk om in de tweede helft ook de winnende te scoren.

Alkmaarsche Boys E2 - Reiger Boys E12 19-0

De E2 van Ronald Slenters en Gabor Draisma blijft bovenin meedraaien en is in de laatste weken een ware doelpuntenmachine. Nadat men vorige week al in de dubbele cijfers geraakte met een 0-14 zege deed men het in de thuiswedstrijd tegen Reiger Boys nog eens dunnetjes over. Met een 19-0 eindstand zorgde de E2 voor de grootste zege van dit weekend.

Alkmaarsche Boys F1 - Sint Adelbert F1 1-4

Na drie zeges op rij is de F1 weer eens tegen een nederlaag opgelopen. Dat si zeker geen schande want tegenstander Sint Adelbert, de nummer twee in de stand,  bleek simpelweg een maatje te groot. Ondanks een 0-2 achterstand bij rust bleef de F1 verzorgd voetballen al kon een 1-4 nederlaag niet voorkomen worden.

Alkmaarsche Boys F2 - ADO\'20 F11 4-0

De F2 van Alkmaarsche Boys boekte een terechte zege in de thuiswedstrijd tegen het Heemskerkse ADO\'20. In de eerste helft werd de score geopend door Wietze, waarna Bekir in de tweede helft tweemaal wist te scoren. De mooiste goal van de ochtend kwam ook op naam van Wietze die met een hard schot via de binnenkant van de paal de eindstand op 4-0 bepaalde.
foto\'s

\"\"

ZONDAG 11 DECEMBER

Alkmaarsche Boys A1 - JVC A1 3-2

Een moeizame zege, maar wel de vierde overwinning op rij voor de A1. Tegen het laag geklasseerde JVC scoorden Kerim Coskun en Sofyan Bouffesad voor de rust. In de tweede helft zorgde Niko Ade voor de beslissende treffer voor de ploeg van trainer Erden Yar.