Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Resultaten jeugdteams 3/4 december

3 december 2011 0:00

Ondanks een stormachtige zaterdagochtend kwamen er toch nog zeven jeugdteams in actie. Helaas kon bij Alkmaarsche Boys niet alles doorgaan, en werd er alleen op het kunstgrasveld gespeeld. Ook de uitwedstrijd van de C1 werd afgelast. Bij de zeven wedstrijden die wel door gingen waren er vijf mooie overwinningen. Zowel de D1 als de E1 maakten het spannend door in de slotfase met 3-2 te winnen. Alkmaarsche Boys E2 zorgde voor de grootste zege en kwam zelfs in de dubbele cijfers terwijl de F1 de derde zege op rij boekte. Op zondag nam ook de A1 de drie punten mee naar huis. Kijk hieronder voor alle resultaten.

ZATERDAG 3 DECEMBER

Alkmaarsche Boys B1 - Kolping Boys B2 afgelast

Reiger Boys C1 - Alkmaarsche Boys C1 afgelast

Alkmaarsche Boys D1 - Reiger Boys D2 3-2

Eindelijk was daar dan de eerste competitiezege voor Alkmaarsche Boys D1. En nog wel tegen de nummer twee in de stand. De ploeg van trainer Raymond van der Meijden wordt met de week beter, maar moest lang wachten op eerste zege, hoewel er in de beker wel al werd gewonnen. Tegen Reiger Boys D2 lieten de Boys er geen gras over groeien, en was men in de eerste helft de betere ploeg. De 1-0 voorsprong bij rust dankzij een goal van Tygo was dan ook terecht. Keeper Ersan die voor de rust enkele goede reddingen verrichte werd in de tweede helft in korte tijd wel tweemaal gepasseerd. Hierdoor leek een nieuwe nederlaag in de maak, maar Alkmaarsche Boys toonde karakter. Uit een vrije trap schoot Furkan knap de 2-2 binnen. Toen scheidsrechter Nijholt even later een terechte penalty gaf ging Furkan opnieuw achter de bal staan en schoot hij zijn ploeg naar een terechte overwinning.

Jong Holland D2 - Alkmaarsche Boys D1 5-2

Trainer Dennis Krap van Alkmaarsche Boys D2 kon na afloop van de stadsderby tegen Jong Holland niet tevreden zijn. Zijn ploeg verloor met 5-2 van de oranjehemden, maar aangezien zijn ploeg in deze wedstrijd zo\'n vijf, zes open kansen onbenut liet was die uitslag geflatteerd. De doelpunten van Alkmaarsche Boys D2 werden gemaakt door Muhammed en Brent.

Alkmaarsche Boys E1 - Kolping Boys E6 3-2

Dat er weinig verschil zit in de poule waarin de E1 uitkomt bleek ook weer in deze wedstrijd. De strijd tussen Alkmaarsche Boys E1 en het Oudorpse Kolping Boys was een spannende van het begin tot het eind. Voor de derde keer dit seizoen wist de E1 uiteindelijk de zege in de laatste minuut te grijpen. Lang bleef het 2-2 staan (doelpunten Jarno en Mitchel) alvorens een knap schot van de rechtervoet van Adem Can de uiteindelijke overwinning betekende.

Alkmaarsche Boys E2 - Egmondia E2 14-2

De grootste overwinning van de dag kwam op naam van de E2 van trainer Ronald Slenters. In de thuiswedstrijd tegen Egmondia was de E2 heer en meester en liep het snel uit naar een ruime voorsprong. De Alkmaarse doelpunten kwamen op naam van Mustafa (6x), Hesham (2x), Yassir (2x), Aram, Dani, Job en Soulaimane. Leider Gabor Draisma roemde echter ook zijn keeper Tim die het in de tweede helft uitstekend deed.

Kolping Boys E10 - Alkmaarsche Boys E3 9-0

Alkmaarsche Boys E3 ging zaterdag op bezoek bij de koploper in hun klasse. Hoewel de E3 van de trainers Ahmet Aslan en Ozan Billor redelijk goed presteert deze competitie bleek deze tegenstander duidelijk een maatje groot. Kolping Boys had tot dusverre al zijn wedstrijden gewonnen en bijna zeventig keer gescoord. Tegen Alkmaarsche Boys E3 werden er daar nog eens negen aan toegevoegd.

Reiger Boys F4 - Alkmaarsche Boys F1 0-4

Alkmaarsche Boys F1 is de laatste weken in topvorm en boekte in Heerhugowaard alweer de derde overwinning op rij. Leider René Oudshoorn zorgde weer voor een leuk verslag:

Afgelopen zaterdag een wedstrijd uit tegen Reiger Boys. De regen viel met bakken uit de hemel en de vraag was of het door zou gaan. Indien hier geen duidelijk over is verzamelen we op de afgesproken tijd, iets wat gelukkig de meeste ouders ook gewoon doen. Vanaf nu zal het weer er niet beter op worden, afgelastingen kunnen dus gaan voorkomen. De webside van alkmaarse boys of bij een uitwedstrijd eventueel van de tegenstander kunnen dan geraadpleegd worden. Bij afgelastingen is het echter ook de insteek dat er getraind word op dezelfde tijd dat er gespeeld zou worden; we kunnen dus altijd verzamelen op de afgesproken tijd. Mocht trainen echt niet leuk meer zijn (altijd in overleg met de ouders) dan rest ons in ieder geval een bakkie troost.

Net als verleden week waren we ook zaterdag weer de bovenliggende partij. Waar we verleden week echter massaal naar voren renden om mee te helpen scoren werden de posities deze zaterdag uitstekend in de gaten gehouden. Er wordt iedere week beter overgespeeld, zelfs als we alleen voor de keeper staan! Bij ieder doelpunt juichen we inmiddels (geoefend met Carl als stralend middelpunt) met elkaar en de doelpunten makers (Aryan, Aimane en Kazimmm) werden gefeliciteerd net als de aangevers (Kazimmm, Sergio, Aryan en Yusuf).

Bas speelde een puike partij en was de man of the match. Hij gaf goed leiding aan de achterhoede en deed dat met klasse. Kazim en Revaha speelde ook top zodat de hele achterhoede bijna geen kans heeft weggegeven. Robin had helaas niets te doen, de twee ballen die zijn kant opkwamen waren dan ook geen probleem voor hem. De 4-0 winst was dan ook een logische!

Het gaat iedere week beter, wie weet wat we kunnen tegen de koplopers, de tegenstanders van de komende weken

Alkmaarsche Boys F2 - Jong Holland F5 afgelast

ZONDAG 4 DECEMBER

\"\"

Limmen A1 - Alkmaarsche Boys A1 0-2

De derde overwinning op rij voor de A1 tegen het hoger geklasseerde Limmen. De ploeg van trainer Erden Yar speelde een uitsekende wedstrijd die lang op 0-0 bleef staan. In de 72e minuut opende Furkan Arslan de score waarna Robbert Kaag acht minuten later de wedstrijd definitief besliste.