Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Resultaten jeugdteams 19/20 nov.

19 november 2011 0:00

Acht van de tien jeugdteams van Alkmaarsche Boys kwamen deze zaterdag in actie in competitieverband. Dit leverde vier overwinningen op, en evenveel nederlagen. Voor de beide F-pupillenteams viel er een zege te vieren. De D2 won de uitwedstrijd bij SEW terwijl de B1 een spannende thuiswedstrijd in winst wist om te zetten. Kijk hieronder voor een overzicht van alle resultaten. Foto\'s van de wedstrijden van de D1 en E1 staan in het fotoalbum.

ZATERDAG 19 NOVEMBER

Alkmaarsche Boys B1 - SVW\'27 B2 2-1

De B1 heeft een belangrijke zege behaald door het hoger geklasseerde SVW\'27 in een spannende wedstrijd te verslaan. De ploeg van de trainers Kamil Karaer en Mohammed Keskin kwam al vroeg op achterstand, maar deze werd al voor rust teniet gedaan door een goal van Dimaggio. In een spannende tweede helft wist Abdurrahim de winnende treffer te maken voor de B1.

Alkmaarsche Boys C1 - Koedijk C1 0-4

Alkmaarsche Boys C1 behaalde dinsdag een knap resultaat door de nummer twee in de stand, VIOS-W, op 2-2 te houden. In de thuiswedstrijd tegen Koedijk C1 ging het stuk minder voor de ploeg van trainer Jim Sligting, die zijn vaste keeper moest missen. Thuis tegen Koedijk C1 werd er uiteindelijk met 0-4 verloren.

\"\"

Alkmaarsche Boys D1 - Jong Holland D1 2-5

In deze Alkmaarse derby wist de D1 van Alkmaarsche Boys het één helft goed vol te houden tegen het hoger geklasseerde Jong Holland. Bij rust was de stand 1-1 nadat Ali vlak voor rust van dichtbij had gescoord op aangeven van Endrilon. In de tweede helft bleek het verschil te groot en liepen de gasten uit naar een ruime voorsprong. Tussendoor wist Furkan nog wel een keer het net te vinden.
Foto\'s.

SEW D2 - Alkmaarsche Boys D2 2-4

Alkmaarsche Boys D2 van trainer Dennis Krap blijft bovenin meedraaien dankzij een knappe uitzege op SEW D2. In Nibbixwoud scoorde Karim twee keer, wist Muhammed een doelpuntje mee te pikken, en viel er een eigen doelpunt na goed voorbereidend werk van Mikail.

Reiger Boys E8 - Alkmaarsche Boys E1 4-2

De E1 liep in Heerhugowaard-zuid tegen een nederlaag aan, en dat was met name te danekn aan een matige eerste helft waarin men tegen een 2-0 achterstand op liep. In de tweede helft ging het iets beter, en wist Mitchel tweemaal te scoren, maar dit bleek niet genoeg om een nederlaag te voorkomen.
Foto\'s.

\"\"

Alkmaarsche Boys E2 - vrij

Alkmaarsche Boys E3 - SVW\'27 E8 1-8

Alkmaarsche Boys E3 behaalde de laatste weken goede resultaten, maar in de thuiswedstrijd tegen SVW\'27 bleek de tegenstander een maatje te groot. Het werd een ruime nederlaag voor de ploeg van trainer Ahmet Aslan waarbij de enige treffer werd gemaakt door Mohammed.

BOL F2 - Alkmaarsche Boys F1 1-3

De F1 heeft een regelmatige overwinning gehaald op bezoek in Broek op Langedijk. Yusuf, Bas en Aryan maakten de doelpunten voor Alkmaarsche Boys, maar leider René Oudshoorn roemde Carl als beste speler van de wedstrijd.

Alkmaarsche Boys F2 - Zeevogels F5 3-0

Het F2-team van Alkmaarsche Boys komt met de week beter in vorm, en dat bleek ook in de thuiswedstrijd tegen Zeevogels. De ploeg van trainer Rob de Vroom nam al bij rust een 2-0 voorsprong door doelpunten van Shayan en Bekir. In de tweede helft bepaalde Samed de eindstand op 3-0.

ZONDAG 20 NOVEMBER

Alkmaarsche Boys A1 - LSVV A1 3-1

In de thuiswedstrijd tegen het hoger geklasseerde LSVV A1 heeft de A1 van Alkmaarsche Boys z\'n beste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Na een 2-1 ruststand werd er met 3-1 gewonnen van de Langedijkers. Hoewel vrijwel elke speler een hoog niveau haalde ging de titel van man of the match naar Ali Aslan. De trefzekere spits nam alle goals voor zijn rekening voor de ploeg van trainer/coach Erden Yar.