Resultaten jeugdteams 29/30 okt.

29 oktober 2011 0:00

ALKMAAR - Alle jeugdteams van Alkmaarsche Boys kwamen in competitieverband in actie dit weekend. Met daarbij een paar mooie resultaten. Overwinningen voor de D2 en E2 betekenen dat zij bovenaan staan in hun klasse. De B1 boekte een zege in de stadsderby tegen Flamingo\'s `64, en de grootste zege van de dag was voor de E1 dat met liefst 0-9 zegevierde. Kijk hieronder voor alle resultaten.

ZATERDAG 29 OKTOBER

\"\"

Alkmaarsche Boys B1 - De Flamingo\'s `64 B1 3-0

Een knappe overwinning van de B1 in deze derby. Alkmaarsche Boys kwam in de openingsfase op voorsprong door een prachtige goal van Younes. Deze stand bleef lang staan mede doordat de gasten de lat en de paal raakten maar keeper Ricardo niet wisten te passeren. In de slotfase trok Alkmaarsche Boys terecht de zege naar zich toe. Younes scoorde voor een tweede maal en vlak voor tijd mocht invaller Redouan de eindstand op 3-0 bepalen.
Kijk hier voor de foto\'s.

Alkmaarsche Boys C1 - Schagen C1 0-2

De C1 speelde in de eerste helft redelijk goed en had toen wellicht een goaltje verdiend. Na het geblesseerd uitvallen van de keeper kreeg men binnen een paar seconden na rust nog een tegenvaller door de openingsgoal van Schagen. Dit werd niet meer recht getrokken door het team van trainer Jim Sligting, en in de slotfase viel zelfs nog een tweede doelpunt voor de gasten.

KSV D1 - Alkmaarsche Boys D1 9-1

Alkmaarsche Boys D1 wist dat de uitwedstrijd bij het hooggeklasserde  KSV een moeilijke zou worden. Toch nam men brutaal de leiding toen Melvin scoorde op aangeven van Berkan. De feestvreugde was van korte duur want al snel bleek dat KSV duidelijk sterker was. Volgens trainer Raymond van der Meijden werden enkele goals wel te makkelijk weg gegeven, maar  viel er op de nederlaag niets af te dingen.

\"\"

Alkmaarsche Boys D2 - De Foresters D6 4-0

Alkmaarsche Boys D2 van trainer Dennis Krap kent een zeer sterke seizoenstart met louter overwinningen. De gedeelde koploper wist zaterdag ook De Foresters te verslaan al leek het daar in de eerste helft niet op (0-0). Na de pauze nam men echter duidelijk afstand door doelpunten van Brent (2), Mikail en Muhammed.

FC Castricum E4 - Alkmaarsche Boys E1 0-9

De grootste zege van de dag kwam op naam van de E1 van trainer Erden Yar. Op Sportpark Noord-End in Castricum wisten de boys voor een negenklapper te zorgen. Ömer werd topscorer van de dag met vier goals, younes maakte er twee en de overige doelpunten kwamen op naam van Frans, Jarno en Mitchell. Een blessure bij keeper Terrence was wel een tegenvaller waardoor Rick het doel moest verdedigen.

Reiger Boys E11 - Alkmaarsche Boys E2 2-3

De E2 van Ronald Slenters en Gabor Draisma draait ook volop bovenin mee. In Heerhugowaard werd er zaterdag gewonnen van Reiger Boys. De E2 nam een 0-3 voorsprong door doelpunten van Ilyas, Soulaimane en Tim. Twee tegendoelpunten brachten nog even de spanning terug, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar.

Alkmaarsche Boys E3 - AFC\'34 E6 2-3

De E3 van Ahmet Aslan en Ozan Billor kwam een 0-2 achterstand bij rust niet meer te boven, al speelde men in de tweede helft een prima wedstrijd Na de aansluitingstreffer van Jarno, viel er al weer snel een tegengoal en was de wedstrijd beslist. Daar kon ook een late goal van Mohammed niets aan veranderen.
Kijk hier voor de foto\'s

Alkmaarsche Boys F1 - LSVV F3 1-4

Alkmaarsche Boys F1 kreeg zaterdag een zware tegenstander in het hooggeklasseerde LSVV. Dit was in de eerste helft te merken want toen werd het verschil ook duidelijk in cijfers uitgedrukt (0-3). Na de pauze kwam Alkmaarsche Boys betere voor de dag. Na nog een tegentreffer te hebben moeten incasseren wist Aryan vlak voor tijd de eer te redden.

DEM F10 - Alkmaarsche Boys F2 2-2

Alkmaarsche Boys F2 van trainer Rob de Vroom moest wel heel erg vroeg. op pad. Te prijzen valt dat, op één zieke na, iedereen ook daadwerkelijk om half acht aanwezig was. In Beverwijk begon de F2 sterk en nam het een 0-2 voorsprong door doelpunten van Bekir en Wietze. Vroeg in de tweede helft scoorde DEM tegen om in de slotfase van het duel ook nog gelijk te maken.

ZONDAG 30 OKTOBER

ZAP A1 - Alkmaarsche Boys A1 2-1

In een rommelige wedstrijd heeft Alkmaarsche Boys A1 de punten laten liggen, waar het op zijn minst een punt had verdiend. De ploeg van trainer Erden Yar kwam in de eerste helft op voorsprong toen Ali wist te scoren uit een assist van Robbert.  In de laatste twintig minuten gaf Alkmaarsche Boys de wedstrijd uit handen door persoonlijke fouten.