Alkmaarsche Boys F1 Kampioen!

14 mei 2011 0:00

\"\"

Alkmaarsche Boys F1 is zaterdag kampioen van de 3e klasse geworden door directe concurrent en stadsgenoot Flamingo\'s 64 F1 met 1-0 te verslaan. In een spannende wedstrijd was Alkmaarsche Boys F1 in de eerste helft beduidend beter, en gaf nauwelijks een kans weg. Eenmaal werd er gescoord toen Ismail een vije trap van Adem Can tegen de touwen kopte. De ploeg van Erden Yar (verleden jaar ook al kampioen met de F1), Ronald Slenters en leider Gabor Draisma kreeg hierna nog een drietal kansen om de score verder uit te bouwen, maar slaagde daar niet in. In de tweede helft gaf Flamingo\'s beter partij maar de uitstekende verdediging en keeper Terrence hielden hun doel schoon. Door de zege ging men Flamingo\'s in doelsaldo voorbij en was het tijd voor een feestje.